Navštíveno 5126x

Pátek 27 března Rychnov nad kněžnou, parkoviště u koupaliště . Začátek ve 22:00 bude tam pár známejch a kdo se k tomu nachomejtne , dáme pár sprintů pokecáme a pojedeme se projet. Kdyby měl někdo zájem tak ste zváni bez ohledu na auto - My taky zrovna extra tuningový kousky nemáme.
bude tam nejaka prdelka? :D
proč ne ale není 22,oo trochu pozdě ?
Midi34 není . U koupálka nejsou prostory na sprinty . Ty se budou dělat na veřejnejch cestách - v pátek touhle dobou bude minimální provoz a fizli hodně vylejzaji až tak od pul 12 proto až vnoci :-) aspon to bude o to zajimavější
Midnite - když nějakou vemeš tak určitě :-)
o.k. asi stárnu já počítal s klidným pokecem ne se street party
podívej , co se bude dít je ve hvězdách .Tak jako tak klidnej pokec bude minimálně do doby než se tam sejdou všichni známý o kterejch vim že určitě přijedou. Záleží na tom kdo všechno se tam sejde. Já osobně sem téměř pro cokoliv . Jinak pokud si myslel závody o prachy tak celkem pochybuju že by si na tohle někdo troufnul aspon z těch co znám já a pokud ano tak to budou sázky tipu "myslim že proti tobě vsadim celou jednu korunu" ale říkám co já vim , ta akce je otevřená pro veřejnost a může přijet kdo chce . Pokud se nikomu nebude chtít poměřit síly tak tam budeme jen kecat . prostě záleží na tom kdo všechno se tam sejde pak už se něco vymyslí nápadů mám plnou hlavu takže v tomhle nevidim problém.
Ještě k těm babám , dneska sem tam 2 pozval . Jedna je celkem kost ;-)
jako Midi34... budou tak maximálně bu*eranti s rovnýma kšiltovkama co si budou hrát na neuvěřitelné závodníky.. Kdybych tam jel tak stejne bych si od kámoša pučil clio 2.0 16V takže bez konkurence :)) .. ale nedojedu páč toto nevypadá na nějaký sraz na úrovni
Midnite : nechápu co máš za problém. ale hrozně se ti omlouvám že nemam osm mega abych si koupil lambo a machroval jakej sem tuner a pokud ti vadí že tam budou lidi co maji rádi auta a chtěji se trochu i bavit a ne tam jen postávat tak tam nechod , nikdo tě nenutí.
2 Midnite -já nepsal nic o buzerantech
jen to asi není to pravé pro mě ,no uvidíme pokud pojede někdo známej tak se třeba na chvíly objevím
Jé, "sraz" kousek od nás... :) Ty vole tak jestli mi do toho nevleze nic důležitějšího, tak se přijedu mrknout, už jen pro tu pr*el.... :) Pohled na sprintující 106ky si nenechám ujít.... BTW zjistím kdy kde budou cajti, aby jste se hoši nedivili...
unregistered :
perfektní :-) to by bylo fajn zjistit . Nebudou tam ale jen 106ky ;-) měl by se tam ukázat i kámoš s BMW E30 325ix AWD
2 praalien no v tom případě až zjístíš co má unregistered za báwo
Midi: nene ale ja jo :)
samozrejme ze nedorazim :) uz jsem na to stary, litat ve meste a zazivat ten adrenalin
toto dobou jsem bohužel pracovně pryč ale určo bych rád přijel mrknout co v RK vyrůstá za novou tuning generaci. my starý dědci jsme to rozprodali a na nová auta není chuť :-) kde se bude sprintovat? na javornici? nebo závod městem? něco jako dřív. nemyslím že cesta na koupálko by byla ideální.. více info prosím.. fakt bych rád dorazil.. třeba příště
no já jsem na tom jako píďa, starej dědek kterej všechno rozprodal (ikdyž teda se plánuje a připravuje pár našlápnutejch aut) Jo a ještě teda bohužel budu pryč, s dědkem píďou ;-))
praalien: Takže benga by neměli být problém, dopraváci s odpolední by měli být max. v Častolovicích na náměstí, spíš zas budou hlídat automat na kafe na Voříšku... Taxi to užijte, já se bohužel nezúčastním, bo mi do toho vlezly příjemnější věci... :)
Jen se připomínám. Dnes 27.3. proběhne sraz na parkovišti u koupaliště v rychnově nad kněžnou podle plánu v 10 večer tedy 22:00 . až se rozhoupeme a dostatešně pokecáme dáme pár sprintů beru pneumatiky na pálení a doufám že mi někdo poslouží jako ukotvovací bod :-) Na všechny učastníky se těším a uvidíme se večer na místě .
unregistered : dík za typ
píďa363 : Kde se budou pořádat sprinty se všichni účastníci kvuli vlastním řidičákům dozvědí až na místě . po akci uploadnu veškerý fotky videa a podobně.
...škoda, že tam nejsem.... ;-D
První video z akce - zbytek až v tejdnu. Akce byla ze začátku nic moc . všichni jen stály a koukaly na mě že je budu bavit . Pak takovejch 80% lidí odjelo a tim to začalo , vcelku povedená akcička která se bude opakovat ale tentokrát už jen soukromě . taky to byl všude samej policajt až kupodivu , nejspíš se jim to doneslo vzhledem k tomu že po pulnoci všude měřily .První video z akce , zbytek bude až v pruběhu tejdne vyberu od těch co vydržely :
[ Link ]
kolik tam bylo lidí? než se to rozprchlo
lidí ? mno řek bych tak aspon 30
mno..nevim,asi je někde něco špatně,že mě takovýhle druh zábavy nikdy neuchvátil...natož třeba sprintovat na neuzavřené silnici...
ty woe, ještě že sem byl doma, takovýhle akce jsou fakt na hovno
taky to není MY CUP OF TEA ,ale aspon se o něco pokusil
Mírně tu uchcávám z těch duchaplných komentářů, je vidět že se sešli odborníci na slovo vzatí... :)
unregistered: a to mám jako jásat,že někdo jezdí za běžného provozu sprinty? I když to může být nakrásně na nějaké odlehlejší silnici...nikdy nemáš jistotu,že se odněkud předsi jen nevynoří auto,cyklista....chodec..
Sorry,ale na tohle nemusím být odborník...jen jsem se naučil používat mozek,což asi každý neumí....

29.03.2009, 23:35 |
unregistered | Upraveno: 2009-03-29 23:37:51
AHC Liberec: Omlouvám se, špatně jsem to napsal, bylo to myšleno že nemůžu z těch komentářů co jsou slyšet ve videu, jinak samozřejmě co se sprintů na silnicích týče, plně s tebou souhlasím... :(

30.03.2009, 12:35 |
praalien | Upraveno: 2009-03-30 12:42:02
takhle dopadla rezerva kterou mi pučil kámoš na založení zadních kol :-D bejt to rovnoměrně tak má o nějakej ten mm vzorku víc :-D krásně se to na ní napeklo :-D

30.03.2009, 13:01 |
praalien | Upraveno: 2009-03-30 13:06:05
Re : unregistred
jj to uchcávají i autoři těch komentářů :-D
RE: AUTOHIFICENTRUM Liberec
pod pojmem za běžného provozu si představuju pracovní den mezi 6ráno a 8 večer . Určitě né pátek, pul dvanáctý ale to jentak bokem ;-) ostatně to byl jeden z důvodů proč to bylo tak pozdě a ne ve dne.
ad fotka z 12:32: Hůůůstá fotka klucí, jako by jste z hiphoperské ročenky vypadli... "Gangstaz and kchárz in da Rychnov ghetto"... :D
unregistered -se z tvých komentářů počůrám chlape ,jinak máš vzkazík na icq
unregistered : :-D si to celkem vystihnul :-D
Midnite-celkem by mě zajimalo co máš sám za káru že by jsi si chtěl na tuhle akci pujčit 2.0 s píčou na kapotě???