Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Akce / Srazy > Škoda Tuning Doksy

o Navštíveno 8710x o
o 16.05.2009, 02:12 | Prady
Doksy 22.-24.5. Tak jak to letos vidíte lidi? Hlásej zatim hezký počasí, tak by se to zas jednozu mohlo vyvrbit v pohodovej sraz... někdo z AHC jede taky?

o 16.05.2009, 20:37 | luda551
mno jestě uvidim ale nejspiš jo:-)
o 17.05.2009, 10:23 | Tuner#2
Jako tradičně tam budu :-)
o 17.05.2009, 11:30 | Buča
Taky jedu , zatim tak na 80%
o 18.05.2009, 08:33 | Kapka (M)
nejaky odkaz?vice info?
o 18.05.2009, 15:36 | Prady
www.tuning-doksy.cz

Myslim, že škodovkáři asi většinou vědí, stará klasika...info na odkaze.
o 18.05.2009, 19:08 | france
budu tam samo jen jako doprovodné vozidlo páč tam kruhy jinak asi nepustí)
o 25.05.2009, 14:54 | Tuner#2
Doksy byli parádní, jak počasí, tak auta. Ke konci akce dorazila i várka dvou aut z Anglie na renovaci.

Neplést si z RAT style :-D

foto k příspěvku  od Tuner#2

o 25.05.2009, 14:55 | Tuner#2
Jedna "umělecká"

Až budu mít hotovou galerii dám sem odkaz.

o 26.05.2009, 13:41 | ...moody..
akci pro nás nafotil Majkl, zde report od něj ;)

O víkendu se v Doksech u Máchova jezera konal tradiční sraz Škoda Tuning, tentokrát se šťastným pořadovým číslem 13. A musím na úvod konstatovat, že třináctka srazu opravdu prospěla - přinesla s sebou nejen mnoho účastníků, ale naštěstí jsme mohli vedle kvantity vidět i kvalitu.

Na sraz jsem vyrazil se svou Princeznou - Škodou 136 GLS již v pátek navečer, abych nasál srazovou pohodu, atmosféru při posezení u grilovaného kusu masa a mohl pokecat s kamarády. Koneckonců, právě pro pohodovou atmosféru bez gumujících aut půjčených od tatínků je tento sraz tak oblíbený.

Již v pátek přijelo do kempu Klůček, kde sraz probíhá, kolem 150 škodovek. Pro zpestření pátečních programů dalších srazů vám nyní prozradím jednu podpultovou informaci z kuchyně Davida Trmala, pořadatele tohoto srazu. Možná již na 14. sraz, který se bude konat letos v září, přimíchá k pátečnímu večeru novou ingredienci v podobě soutěže o poháry v nočním tuningu. Ale ne, že to na mě prásknete, že jsem vám toto prozradil :)

V sobotu dopoledne se kemp již pořádně zaplnil a kolem poledního bylo v místě srazu již kolem 450ti škodovek. Počasí bylo jako na objednávku a tak nám celý den krásně svítilo sluníčko a nebe bylo naprosto bez mráčků. A k vidění toho bylo v sobotu opravdu hodně - krásnými veterány počínaje a více či méně zdařilými úpravami všech typů škodovek od embéčka až po Fabie konče. Nejvíce mne ale zaujala Škoda 130L Sport v předrenovačním stavu, která dorazila na tento sraz spolu s kabrioletem Garde na podválu přímo z Anglie. Návštěvníci tak měli jedinečnou možnost, prohlédnout si tento skvost před renovací pěkně zblízka. Těším se na další shledání s tímto unikátem již v TOP stavu po renovaci a přeji jeho majiteli Jardovi, aby mu to vyšlo. Nicméně musím říct, že úroveň aut se v porovnání s předchozím dvanáctým srazem Škoda Tuning Doksy dost zvedla. Tentokráte bylo k vidění mnoho kvalitně zpracovaných aut.

Ve 14 hodin se účastníci srazu začali se svými vozy řadit k tradiční spanilé jízdě po okolí. Kolem páté večerní přišly na řadu soutěže v pití piva na čas a přetahování lanem. Poté byly vyhlášeny výsledky návštěvnické ankety o TOP 5 NEJ interiérů a TOP 10 NEJ aut srazu. Kolem desáté hodiny večerní si na své přišli příznivci strip show. Třináctý škodovácký sraz v Doksech se opravdu povedl a doufám, že se podzimní 14. Škoda Tuning Doksy dočká ještě větší návštěvnosti, a že jej opět poctím svou návštěvou s Princeznou, jejíž vývoj můžete včetně mého druhého projektu sledovat na stránkách www.skoda136.cz.

report: [ Link ]
foto: [ Link ]
o 26.05.2009, 20:04 | MATTESS
...moody..: se Majkl nějak spletl - už má 136GLSE :-)
o 27.05.2009, 13:12 | Tuner#2
...moody..: Hrozný fotky, kterej packal to fotil? :-D

MATTESS: JJ koženková střecha vypadá parádně.

Tak kdo chce vidět všechny auta co tam byli a stáli za to, tak zde :-)

[ Link ]

o 27.05.2009, 14:20 | ...moody..
to MATTESS: to jsem zblbnul já... toto byla moje připsaná poznámka... na webu jsem to již opravil, zde to již nejde
o 27.05.2009, 15:47 | Dragster
Tuner: pěkné fotky, asi se pojedu také příští rok podívat.
o 27.05.2009, 16:45 | MATTESS
Dragster: Davide, to můžeš jet na podzim
...moody..: a tak to jo
o 27.05.2009, 17:02 | Tuner#2
Dragster: Díky a Doksy budou ještě na podzim. Za tu dobu co je jezdím (byl jsem asi 7x) tak bylo nejvíc hezkých aut a nejméně tuzingu, ale loni na podzim jsem už šílel, neb to bylo z hlediska aut hrůza. Asi pomohla ta ekodaň že zůstavají jen pěkné kousky a ten tuzing brzo vymizí - teda než začně éra tuzin Feld a Fábií :-D ale to už jde stejně mimo mě, má to motor v kufru :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3483 sekund.