Navštíveno 6575x

Tímto bych chtěl opět všechny pozvat na RelaxMeeting v ATC Konopáč u Heřmanova Městce v termínu 11.-12.9.2009
Na programu máme promítání letního kina (Rychlí a zběsilí), EMMA, dB Drag 2point, Relax Cup o hodnotné ceny - porota z AZ Pneu, moderace Chaotic, večerní párty jak v pátek tak v sobotu, paintballové hřiště, klubová soutěž, prodejci a vystavovatelé atd..
Více informací naleznete u nás na webu
[ Link ] 
akorát jsem se zachatkoval :o)

27.08.2009, 18:37 |
TROY v sobotu ráno jsem tam ;)
jedem už v PA a máme dvakrát zachatkováno :-)
zachatkováno.. :-) To zas budou dýchánky.. :-)

28.08.2009, 09:02 |
Kapka (M)
bohužel bez me..budu honit surf po moři
mozna se tam otocim... uz ma relax cup oldies scenu? :-D joke... z patka na sobotu se budu druzit u escudova zachatkovani ;-)

28.08.2009, 14:39 |
Etien (M)
budu ;-)
Výbordelně, jeden jen z pátka na sobotu, uděláme camp u naší obrovité stanochalupy pro 2 :o))))
Ja jsem zachatkoval 2 chaty.... Jednu pro nespavce a parice ( u ni bude stat ma hraci skrinka se 4ma SW ) a druhou u plotu na klidnem a pohodovem miste ( doufam ze si chatky vedle nevazal nejakej blazen jak ja ), takze se bude parit az do NE rana :-)

31.08.2009, 09:31 |
Tipo Taky už mám chatku :-)))
kurňa kdybych věděl že tam jsou k mání nějáké chatky tak si taky nějákou zaberu... to zase budu chrápat v autě :D leda že bych se k někomu vetřel na akci ;-)
2Hanys73:
stále jsou volné jak chatky, tak pokoje přimo v pensionu uprostřed kempu ( ale už jich není moc )
číslo na rezervace je zde:
469 695 117
ZRALOK
No kdzy jsem tam volal ja, tak v centru deni zusto kolem 3 chatek a 2 jsem si vzal.... Pak uz jen chatky na vejminku u pokoju....
Tak už mám chatku taky a v pohodě se mě paní ptala kolik jich chci. Volal jsem tam teď.
no ono jde spíš o to v které části kempu :-)
jedem v sobotu rano
zralok : jake je vstupne pro me kdyz mam jen jednu nohu? :-D
2tcp_radim206_:
Pokud druhou necháš doma, tak zdarma.. jak je napsáno na WWW.RelaxMeeting.cz :-)
Nene jedu za kazdou cenu i se sadrou an noze a berlema jen aby nechteli dve vstupne na to ze mam ctyri nohy :-D
Zralok. Jak v které části kempu? Už sem tam chtěl jet v minulých sezonách, ale nedostal jsem se, tak nevím jak to tam vypadá. Poraď, abych nebyl buhvi kde.
Diky
to je fuk, budeš u nás a to je důležitý, ten kemp neni tak velkej, posledně jsme byly v těch velkejch chatkách na druhym konci než všechno dění a všechno bylo v poho, neměj strach :o)

03.09.2009, 13:09 |
Etien (M)
ty woe Fordik roztaci benefity :o))))
taky budem uz v patek...

03.09.2009, 14:13 |
Etien (M) | Upraveno: 2009-09-03 14:15:10
F: no kdo mi to onehda vykladal, ze jezdi za benefity i na dovolenou? a najednou jedes na sraz... tak jsem si to jenom spojil ;-)))
Jo toohle :o)) Napadlo mě to, ale říkal sem si, že na to už si dávno zapomněl. No je pravda, že za 14 dní jedu na týden do Švýcarska, ale za svoje.
A sraz si bohužel platím taky sám :o(
Escudo: tak to je jasné :o) A tentokrát pijem zase vodku :o)) Na víno ti víš co...

04.09.2009, 17:42 |
Katy uz se tesim :)
koukam ze tam bude hafec lidi.
hlavne aby vyslo pocasi :(
no v pátek asi hafec ne, ale to nám nezabrání se příjemně ožrat
taky dorazim :-)Escudo's chatko, doufam ze mate grilik, abych se mohl poradne nadlábnout až dorazim :-D a chrnim asi v autě
Squere: to sem rád že razíš :o) grilík bude, ještě musim někde ukrást podpalotvořič, jinak my tam budeme už tak od 5-6. hodiny
Plánuje někdo odjezd z Prahy navečer cca v 6-7 ? Nechce se mi jet samotnymu :)

10.09.2009, 19:23 |
Nell Věnuju lístek na tuhle akci, vyhrála sem ho a bohužel nemůžu jet kvůli neplánovanému školení. K předání dnes večer nebo během zítřka v Praze. Tel: 777 812 192
N
takze podle vseho bezemne... uzijte si to bando

10.09.2009, 19:36 |
Katy no, u mě se to taky komplikuje.. takže spíše bohužel nepřijedu:((
ani ja asi nedorazim , max v sobotu na otocku

11.09.2009, 11:29 |
Nell VIP LÍSTEK UŽ JE PRYČ
Tak zatim to vypada ze to u me taky nevyjde...Uvidim jak se to vyvrbi;-)
Pojedu se podívat v sobotu. Snad bude hezky.

12.09.2009, 18:22 |
TROY
super akce, rád jsem Vás všechny viděl :o)
Nějaké fotky i zde
[ Link ] , ale fotil jsem nějak málo.
Jojo, akce se moc povedla, i když některé chvilky sem se dozvěděl až v sobotu odpoledne od Johanika.
Ale mám prosbu, i když vím, že se asi nechytnu. Někde jsem tam ztratil svoje černé dioptrické brýle. Volal sem i do kempu, ale o žádných neví. Kdyby nějaká dobrá duše věděla, byl bych vděčný.
P.S. Vidím i bez nich, ale byl to dárek :o(

14.09.2009, 09:19 |
Etien (M)
F: no myslim, ze optika asi vzala za sve nekde kolem kolotoce... tam jsi si je porad nandaval a sundaval... kdyz jsi tlacil do G1GTI :o)))
... jestli si teda vubec pamatujes, ze jsi u nas na kolotoci byl :o)))
Taky bych řekl že to muselo být někde kolem kolotoče, nebo pak cestou k chatičce, která ti teda dala zabrat, no a těch 5 schůdků k chatičce, no coment :-)
Etien: taky mě napadlo, že tam, ale tam bylo i přes den tolik lidí, že tomu sem šanci nedával :o(
Že sem tam byl si taky pamatuju, akorát nevím, že bych do někoho tlačil. Ona tam furtmlela něco o mě a pak se urazila, když sem ji řekl, že skoro všichni co kolem ní sedí jsou rozhodčí. Za to nemůžu a bylo mi to i fuk.
O schodech sem jen slyšel, ty už si nepamatuju.
Každopádně mě ty brýle mrzí :o(