Navštíveno 4675x

Přátelé z okolí Jižních čech, což takhle svolat poslední náš mini srazík v tomto roce? vemze si že za měsíc a kus už je konec roku a ted budoz vánoce to budeme všici ve stresu a na silvestra jsme taky každý jinde. Navrhuju příští týden,v neděly -23.11.2008 okolo 18-19 hoidny.
Ideální opět Veselí nad Lužnicí (střed jižních čech).
Napadla mě taková mini show,udělat si to ve stylu BONY a KLID. Každý se libovolně naaranžuje do stylu té doby (policajt,fízl,štětka,barman apod.). Prosím dyžtak o doplnující nápady. Co se týče hospody,tak tomu necháme asi volný průběh :-)

14.11.2008, 12:58 |
H.E.R.O. | Upraveno: 2008-11-14 12:59:08
jinak to vidím jasně :-D
Romanzkamena(já)
policajt(Hoff)
Evička(tweety)
Harry(spooky)
Brejloun,ten s kufrem(squere)
a ostatní už si to nějak rozeberou :-)
[ Link ]
Kuwa nemuzu jsem na treninku. :-(
to Tweety: to bylo myšleno jako proporčně né co se týče kvalifikace :-)
to skid: výmluva,trénink není do půlnoci
chmmm, to abych si šla strčit prsty do zásuvky, neb jinak netuším, jak si na hlavně vytvořit tenhle účes :-D
H.E.R.O.: To ne no, mam ho od patka do pondelka do vecera v Rakousku. :-D

14.11.2008, 18:37 |
hoff Hajzle :-P

14.11.2008, 20:03 |
Kesam Jak tam hero pojedeme CD????
Já to teda beru... :-D Jen nevím co si vezmu na sebe... :-D
to kesam: každý jak uzná za vhodné, já 100% vlakem

14.11.2008, 22:57 |
Kesam H.E.R.O.: tak jo no ja pojedu teda s tebou až na rozdil že ty jedeš za love a já si tam dam par piv za ty dnešni ceny jizdenek :D

15.11.2008, 09:14 |
Kesam Tam je Hanák :D
No jestli to dopadne jak minule tak potěš teda... :-D

19.11.2008, 17:11 |
Kesam Já ještě nevim jestli pujdu do prace jinak tam pojedu z chalupy a pak až domu ČD.
Jeste ze tam nebudu a budu na lepsim. :-P
skide to si ale jenom namlouváš :-D

22.11.2008, 11:53 |
Kesam H.E.R.O zitra ti cinknu tak po obědě aby jsme se domluvily.
Jen pro info od šesti máme zamluvenej salonek na soutoku. Videjko by mělo bejt snad ;-)
Někteří by mohli mít námitky,ale jiný místo kde by bylo dvd + projektor takhle dostupný není... Obsluhu si zprdneme hned na začátku a bude to... :-D
tak přátelé,zítra ještě zatelefonuju jestli dorazím neb vypadám fakt hrozně (40 horečka a nemůžu mluvit) doufám že to nějak pujde neb spooky je spolehlivej a zamluvil hospodu

22.11.2008, 23:55 |
hoff My ještě nevíme jak to vyjde ale snad ano pokud bude vše dle plánu - každopádně jsem do 19h v práci a než se do Veselí dokopu na tom náledí(né že by mi vadilo :O))) no tak je po 20h. Takže 50 na 50 :o(

23.11.2008, 10:25 |
Kesam Jestzli hero nepojede tak ja nikam nejedu ja se sám bojím :)
kdyby to byl blíže ku raze, no tady se ale asi nic neděje
když vás tak posloucham, tak nenecháme to na příští neděli i když by to byl na spookyho podraz :-( to my klidně s mrnětem dorazíme ale zase abysme tam nebyli ve čtyřech

23.11.2008, 11:13 |
hoff Pristy tyden mam o vikendu taky denni :-(
Mě je to jedno já to mám kousek. Ted jsme dorazil dom z arbeitu tak klidně půjdu spát... :-D

23.11.2008, 16:32 |
hoff Ty woe, wono mu to je jedno :-D tak ted nevim jestli ma cenu to tu hrotit . . . ?
hoff: Po domluvě se Squerem zrušeno a odloženo... Jdu makat na dilnu... Nějak nestíháme...

23.11.2008, 17:57 |
Kesam Takže příští tyden jo?
jj, vypadá to na příští týden

23.11.2008, 21:29 |
hoff jj to je asi nejlíp - byl jsem taky ve skluzu