Navštíveno 7664x

30.03.2010, 18:58 |
Prady Zdar lidi. Tak jak to letos vidíte na Příbram, kdo pojede nebo nepojede? Je to asi první letošní sraz oficiální takže spousta lidí už asi natěšená ;-)
Posílám info o průběhu akce:
[ Link ] Info o cenách a pokynech k návštěvníkům:
[ Link ] 
já nejedu, možná na druhou, ale teď určitě ne :-(

30.03.2010, 21:08 |
Prady michal: škoda no, martin s bouchlým twingem taky nepojede počítám :-( , řek bych že kluci asi začnou dělat buď toho patrola nebo se vrhnou na ten motor z Clia ;-)

30.03.2010, 21:31 |
Kapka (M)
nastesti tam nejede EMMA..tak tam taky nemusim...protože abych tam v noci nepotkal ani jednoho pořadatele a každy si tam delal co chce..z toho jsem už nejak vyrostl
Letos taktéž vynechávám, takže až nějaká další akce

31.03.2010, 01:01 |
JR rozhodne urcite NE

31.03.2010, 08:46 |
Alííí Jako ostatní, taky nejedu.
Sice to mám za humny, ale auto nemám doděláno, a přišla mi do toho jiná akce v Německu. Příště.

31.03.2010, 12:58 |
Zan Nejedu... jedu si pro diferák na Patrola.

31.03.2010, 16:48 |
Kesam Nejedu jezdíme na Mobil salonu v CB :-(
Taky nejedu, nebude tam moc nikdo známý a v sobotu máme Ford sraz.

01.04.2010, 10:43 |
hoff Jedu :) nejak potrebuju nabudit konecne na nejake akci. . .
Taky nejedeme. Auto je pojizne, ale drzime zatim basu. Prvni srazek pojedeme asi Mejto....
no jedem
Zan kam jedes pro difos

01.04.2010, 12:16 |
Prady Zan: kdybych náhodou kvůli počasí nejel a bylo by třeba pomoct v garáži tak bych se stavil ;-)

01.04.2010, 17:11 |
Zan vinzek fa: Směr Náchod. Ze soukromé inzerce.
Prady: V garáží budu až v neděli, ještě to spojím s jednou akci nedaleko HK.
Ja bych jel rad, bohuzel asi bude prace:( uvidime, snad se nejak vyvliknu:o) sprintiky uz mi chybej:D
Zan nerikej ze nemas nekde kousek parking kde stoji celej -))
no vypada to, že se stavim, nejspíš z patku na sobotu a pak nekdy po poledni dom
Prady: já bych tě u zana využil :)
z pátka na sobotu bude zima, ale pro užší kruh nebude problém vymyslet program + spaní :o) takže jihočeši, dáme si vědět :o)

04.04.2010, 09:48 |
clown sice blizko, ale ne :o)
jasny Escudo, mě je to jedno, dame si neco co nas zahreje a ja muzu klidne spat i ve stanu :)da se říct že mam teď kufr v autě prázdny, tak se mi tak vejde i nejaka ta deka .-)

04.04.2010, 14:55 |
hoff Bych to taky neresil, stejne zas budem na totalku :oD

05.04.2010, 18:01 |
Prady Midnite: no tak tam se najde práce vždycky, ať už na Patrolu nebo na Cliu/twingu ;-)
podle obrazku je videt ze by to bylo prujezdny uz i od mostu. je to mu tak??
tim lesem to bylo sice prijemny ale trvalo to :D

06.04.2010, 20:44 |
Kesam Tak at vás tam pobaví Hnětkovský,Korych a spol :-)
Tedka v neděli jsme tam trenovaly.

06.04.2010, 21:03 |
Prady Bulit: od mostu je to průjezdný vždy, ale bejvaj tam větší fronty, od lesa přijedeš rovnou k pořadatelům bez čekání ;-)
to je divny ze minulej rok to bylo na prvni lhote uzavreny. uz se mi to zdalo divny ze x-tuningu jede pryc
nevim jak na druhy,ale docela se tak zajede :D
a vzdy kdyz sem jel lesem tak sem tam cekal aspon 2h max.

06.04.2010, 21:12 |
hoff Cekat? Hehe, ani minutu. . . . .je treba to vzit od lesa :-)

06.04.2010, 21:13 |
hoff | Upraveno: 2010-04-06 21:16:19
Double
jj,taky sem zazil takovy exoty,radsi kdyby pockali taky fronticku :o)))

06.04.2010, 22:17 |
Prady Bulit: tak co já pamatuju od sebe a od jiných lidí tak nikdo neměl problém s příjezdem druhý cesty z lesa kde normálně měli u vjezdu stoleček pořadatelé a vjezd stejnej jako na druhý straně, přijeli jsme a nebylo tam ani auto...uplně v pohodě ;-)
to vim taky ale minulej rok to bylo zavreny na prvni lhotu
uz sem se docetl ze na druhou to bylo otevreno :o))
Urco nepojedu, Twingo je nemocne, clio je na krovkach :-) a Polem budu jinde...Takze ja urco ne e:-(
kdo co berete?? me se neco malo do auta vejde, k jidlu bude dneska mrně, jako tradičně, nakládat hermelíny :-)
hele hermelíni, já přes noc nebudu, teda ne na pláni, na to je fakt kosa a mě se pořád vrací nachlazení od ledna. Já bych navrhnul bejt do rozumný doby na letisku, potom vyrazit do tepla, poskytnu vám azyl jak to jen pude, tam můžeme popít, pojíst a tak, ráno zase vyrazit na letiště bez fronty. Je to k nám asi 7km
ale nenutim :o)
děkuji za pozvání, uvidíme jak se bude večer vyvíjet ale zní to o něco lákavěji než spát ve stau :-D

07.04.2010, 16:24 |
hoff | Upraveno: 2010-04-07 16:24:28
asi jako SQ
Escudo: No nepovídej =) Jak je to s parkováním u Tebe? Vejdem se tam všichni? =)))
tak jaký je na Příbramsku počasí? tady trochu více na jihu zatim bez deště. Doufám, že to vydrží co nejdýl.

09.04.2010, 13:41 |
hoff jsem totál ve skluzu - nestíhám dodělat bednu - takže příjezd zítra brzo ráno
hoffe kuwa na to ani nemysli, dodelame ji na letišti, jako by si to neznal :-)

09.04.2010, 15:59 |
Prady Squere: ted je všude více méně jasno až skoro jasno...beze srážek a vydržet by to mělo až do zítřejšího rána, dopoledne bude proměnlivo, oblačno-polojasno a srážky v čechách minimální, spíše až později odpoledne, víc srážek se čeká na Renocar Brno...
Já sem po dnešku tak nasra..., že snad přijedu taky.
Je tu zima jak *****,jedeme k nam,kdo budete chtit dorazit,tak cinknete,cislo je pod nickem,par Bekyn a Fordiku se k nam vejde :o)

09.04.2010, 21:15 |
hoff ted jsem vylezl z garáže - nazbrojeno i s nadšením - uvidíme zítra na dB. V 5h ráno budíček, takže jsem tam brzo!

09.04.2010, 22:00 |
petis Hoff hele jestli chceš tak v 7:00 máme sraz na Shellce naproti EGE

09.04.2010, 23:05 |
hoff Petis - díky za info, beru navědomí - teoreticky by to šlo :O)
Nemáte někdo prosím fotky žluté E36 M3 co vyhrála sprinty?
Díkec:)