Navštíveno 20883x

13.05.2010, 17:10 |
TROY 600 foteček :o) u mě na webu a máte tam i fábku a oktu tjuning ;)
[ Link ] 

16.05.2010, 23:35 |
Katy výběr z týdenního materiálu ode mě:
[ Link ] 
Katy: copak to tam bylo za mobilní prověřovací stanici ;o) ?

17.05.2010, 18:44 |
Katy 2francouz: opet se jim nelibila nase vyska vozu,..tentokrat hole serie. ale dopadli jsme jeste dobre oproti anglanovi (modra G1),ten uz po ose neodjel.
Katy: pěkné fotky
kolik je stanovena min. výška vozu, když je tam 90% aut na zemi? Díky
Hm, to by mě taky zajímalo

18.05.2010, 23:42 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-05-18 23:44:16
To by mě taky zajímalo co na tom zkoumají a co je dle nich špatně a co projde.

19.05.2010, 10:45 |
TROY jdou jen po starejch autech a autech co dělaj bordel co jsem četl u poláků na foru.
Nový auta na vzduchu relativně OK
Auta krásný, ale nechápu třeba na nový A3 kola z mercedesa i s hvězdou?!
A že šli po starejch? Nevím čím tam byla Katy (svým asi ne :o)), ale tohle mi nepřijde ani na vzduchu ani dostatečně vysoké
[ Link ] I když je možný, že vzduch bude, protože takhle se nedá jezdit snad ani na okruhu :o/
A drsnej rat :o)
[ Link ]
fordík: to je určo vzduch, jinak kamoš mi psal, že prej minimální výška vozu nad vozovkou by měla být 70mm, proto maj asi všichni vzduch, že až dojedou na See, šoupnou to dolů na max.

19.05.2010, 20:11 |
Katy 2fordik: ta G3 byla vzduch, i kdyz tam s timhle na zemi tak jezdil celou dobu a drhnul lizatkem jakoby to mel napevno,..kluci to zkoumali.
Jinak min. vyska je 8cm co se uz toleruje,nejlepe 9cm. (jinak pry jsme "dangerous" :D) .. a jdou po starych autech ( i se vzduchem) a po spz-kach, jen cizince, pac prd vime o jjejich zakonech.
Hm, tak to abych si šel přeměřit svoje auto :o/ až pojedu na dovču. Ta výška se měří ale kde? Protože jestli třeba u předního spoileru, tak mám taky smolíka.
Ta výška by mě taky zajímala...
merivalo se to na napravach...

21.05.2010, 00:10 |
Katy my si myslime ze vana, ale sleduji celej spodek co se kde dotyka atd !
2fordik: nemysilm si, ze tohle praktikuji v beznem provozu, je to pojizdna technicka a prijedou s ni jen na tu akci do toho mesta jednoho (ptala jsem se mistniho). jinak jsme problem nemeli.
Na odlehčenou pridavam jedno videjko co jsem poridila:
[ Link ] na streamu najdete i part-1.
ty auta na zemi jsou pěkně hnusné... vypadá to jak kdyby to mělo prasklé pérka a nějaké polámané zadní kola, já to prostě nikdy nepochopím... fuj
[ Link ]