Navštíveno 12305x
07.04.2011, 20:08 |
Augi Já rozhodně letos chybět nechci :-)
07.04.2011, 20:11 |
Kesam Jedu :-)
07.04.2011, 20:31 |
dolph kurnik.. plánuju jet už hodně dlouho, ale mam to 400km :-/
dolph: a to jako pujdeš pěšky? auto to zvládne ne? :-D
07.04.2011, 20:44 |
dolph LJ: no auto to zvládne..... dá se tam někde bydlet s přítulkou a v té době 11ti měsíčním klučinou?
07.04.2011, 20:46 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2011-04-07 20:52:22
ty woe myslíš že by sis mohl přečíst aspoň ten plakát když se s ním tak seru? :-D jo sou tam chatky nebo pokoje v hlavním baráku, zavolej si tam a řekni že máš prcka a že chceš bejt dál od dění... něco ti doporučí...
07.04.2011, 20:50 |
dolph když už se s tim tak sereš tak jsi tam mohl napsat i to, že je tam nějaké bydlení v baráku :))
mno dobrá tedy. domluvím to s paní domácí a uvidíme :)
těch pokojů je tam opravdu velmi málo, nemá to smysl dávat na plakát. Kdo chce hledá možnosti, kdo ne, hledá důvody :-)))
rozhodně mam v planu jet ;) loni to bylo i přez mírnou nepřízeň počasí supr ;)
07.04.2011, 21:03 |
Kesam Já spím na zemi v hlavním stanu jako minulej rok :D
07.04.2011, 21:10 |
Toxxx Snad tam chybat nebudem:) A mozno tento rok aj prespim:)
Také počítám s účastí. Budeme opět subjektivně hodnotit...
uz chystam grily a stany :)))
Doufám, že to vyjde... Tou dobou bych měl být v čechách tak by mě nemělo snad nic bránit... :D
08.04.2011, 09:08 |
Diner Loni byla super, takze letos chybet nebudeme;-)
Ja si ani nepamatuju,jestli sem loni byl,tak tenhle rok musim a musim si pamatovat,ze sem tam byl :o)
08.04.2011, 15:35 |
Směty Určitě ano.
09.04.2011, 21:09 |
Toxxx hifi: No to som zvedavy ako to subjektivne hodnotenie dopadne teraz:D
"Jistý člen po vypití 0.5 litru vodky nastoupil do auta jiného člena a prý, že jde poslouchat. Když se asi po třetí písničce probudil ( celou dobu vypadal, že s předkloněnou hlavou pozorně poslouchá ), tak prohlásil " můj subjektivní názor na tuto instalaci je, že jsem pěkně na sr-čky. Načež byl z auta téměř odnesen.
Byl to prostě těžký víkend :-)))"
Pokud se na mě nevykašle řidič vozu Spooky1, tak jedu :-)
09.04.2011, 21:39 |
swep hifi & toxxx myslim ze to dopadne podobne jako minule :) uz se docela tesim
11.04.2011, 15:26 |
Bucci pokud se dohodne stará parta, tak bych rád... ale letost nemůžu nic slibovat na jisto...
14.04.2011, 14:14 |
Kapka (M)
píšu si do kalendaře..snad se mi to nebude krýt s firemni vystavou
14.04.2011, 14:54 |
clown okay .. za tu samolepku ta navsteva stoji :o) po roce .. :o)
Taky v mam v planu nechybět :-) a pokusim se už v patek...i když každej ví jaka sem "slibotechna":-DD takže sobota to jistí ;)
Letos bych se chtel take podivat kdyz to stara skousne:D
18.04.2011, 10:24 |
clown byl jsem tam v patek a nikdo tam :o))
ja myslel, ze Luke uz luxuje cesticky :o)))
vinzek: v Maďarsku, poblíž Orozslány
18.04.2011, 17:39 |
tukan xD
včas prosím připomenout, protože letos bych chtěl jet
24.04.2011, 13:32 |
Katy nooo, po sesti letech ze bych se zajela podivat ? :)
24.04.2011, 13:34 |
Kesam no zajed:-)
také mě to láká, vůbec poprvé :D
26.04.2011, 23:37 |
Q téda, já bych celkem i jel.
byl už jste tam někdy někdo? je to dobrý?
abych nevyhodil prachy za cestu a nestálo to za prd... :-)
27.04.2011, 00:03 |
Katy Q : :)))
27.04.2011, 08:44 |
Kapka (M)
Qčko neprovokuj...ja nevim kdo mi minule umělecky pomaloval cele auto zvyraznovačem :-)
Budu na jine akci, ale v okoli, tak snad se stavim aspon na chvili
No to me prave skide sere protoze to dycky bylo ob tyden... Bohuzel to kluci na Hosine posunuli :-(
Bude nejaka vystavka aut nebo neco takoveho? Ze bych na to aspon prijel, ale hlavne aby se to nekrylo se spanilkou a se sprintama z Hosina. Docela me to take sere, protoze tenhle rok jsem na Krivku chtel ject celou.
Luke zhodnot mi lonskou a třeba mě ukecáš:-) znáš to chci klasiku a lidi co znám:-)
15.05.2011, 20:24 |
Kesam Minule sem to přepálil no :-)
Vám šoupli brouky na hosíně jo??
Kallin: kamarade tak jako 2005 nebo 2006 to uz nikdy nebude, ale Krivka je sraz kterej se tomu aspon malicko blizi...
17.05.2011, 09:40 |
erix7 (K)
Kalline, no loni prijel po nekolika letech i sam Mr.Tappaja s bednou piva :)Jinak jako Luke-Chrobák
Pokud to vyjde tak bych rád jel
Už se to blížííííííí .. kdo se těší ???
Jáááááá jooooo :-D
Taky už se těším, dorazíme v pátek, máme to cestou na dovolenou, tak se do soboty zdržíme :)
No, doufám že tentokrát nebude zase každá parta sedět u svého ohně, ale že se bude chodit alespoň na vzájemné návštěvy? Když už jsme tedy všichni z toho AHC.
Hifimaniac: planujeme autohifi hry tak snad budou mit uspech ;-)
hifi: tak nas aspon najdou, proste pujdou za nejvetsim ohnem :)))
Luke : NEco jako hry bez hranic ? :-D
Já se těším vždy už rok dopředu Káťo :o) A tento rok není vyjímkou. Jen se nesmím zase zdunit jako každý rok, abych si pak pamatoval, že sem tam byl.
Přijedu taky už v pátek, ale až večer po práci.
Johanik: to si docela odvážný, cestou na dovolenou se stavit na Křivce :o) Předpokládám, že neřídíš.
Řídím, berem obytňák, nebudu se pak vracet zas na sever :-)
Prifrcim v patek, kdo me chce do chatky? Spunty do usi rozdam. Mam vzit nejaky pivaky? A co nejaky obzerstveni?
Tappe u me ve stanu vedle brouka na zemi bude misto ;-)
Jedem, berem zvuk, takovej nějakej normální a budeme pařit :-) Ještě so dohoukám s Augim, Konny jede solo.
09.08.2011, 14:26 |
Augi CarAudio: A jak budeme bydlet? ;-)
Já to vypadá bohužel až v sobotu. Máme v pátek sraz ze školy takže jedu tam. Maximálně kdybych tam nepil, že bych dojel někdy v noci...
09.08.2011, 15:35 |
Kesam To koukej dotáhnout z Plzně přijede taky slušná grupa :-)
Chci se zeptat. Od kolika bude soutez aut? Chtel bych to nejak skloubit se srazem brouku co bude vedle a priject si zasoutezit. Diky
Skide neni presnej casovej plan... Pocitej behem odpoledne
tapíku, mám chatku pro 4 a sem tam zatím sám, takže klidně. Dorazím v pátek večer.
Fordíku ty seš ale odvážnej :-D
10.08.2011, 15:21 |
Augi johanik: A co je horší? Fordík a tapíkem nebo já, konny a CarAudio? :-D
No to to bude vypadat:-) Už se těším ,potvrzuji od pátku :-D
Také potvrzuji od pátku. Vypadá to opět na pěkný bordel.
10.08.2011, 16:12 |
Kapka (M)
ješte ze spinkam s Johaničkem :-) samo že od patku do nedele
Kapkoune, ještě si to budeš muset domluvit s mladou :-D
Luke-Jeep, Erix7 tak hoši letos asi zase nic mám manažerskej seminář právě tento víkend. snad další rok
10.08.2011, 19:49 |
Toxxx Ja to vidim zatial na sobotu... Ale uvdime.
Johane: přežil sem Churoše a JRa. Tap mě nemůže překvapit :o) Mezi náma, tebe sem taky slyšel a taky nic moc :o)
11.08.2011, 08:32 |
Kapka (M)
Honzo a mam to dumluvit s tvoji mladou až ji ožeru a bude tancovat na stole pro zabavu celeho AHC? :-)
11.08.2011, 11:04 |
erix7 (K)
Johane, jen aby ses nedivil :)))) Kaline, to je smula.
Tak já bohužel mooožná až v sobotu, pokud mě vezme CARLOS svym vozem :-( nebo taky vůbec.
Fordíku musíš pít jedině s Mírou .. :-D Ještě, že tvůj problém jsem nikdy nemusela řešit ..
Tak změna, chatku neberu. Má někdo ale volné místo? Vlastně dvě, ještě pro tappaju :o)
18.08.2011, 08:13 |
FBS 3 ještě pro mě :-)
18.08.2011, 08:14 |
FBS a možná 4, pro Fukiho
Takže si jdu zamluvit chatku a pak se všichni domluvíme :o)
Tak ja mam zamluvenej dvouluzak v baraku, a dorazim z patka na soboru s rodinou primo z Italie.
Zdar najdu nekde nejaky rozpis jak co a kdy probíhá a jak je to tam s cenou? Díky
Všechno se děje v sobotu prakticky celej den, patek glgačka
Vlezny 150,-
18.08.2011, 23:57 |
Augi FBS: Počkej, já myslel, že chceš spát se mnou?! :-)
19.08.2011, 10:27 |
Augi Kleneex: Proč, čéče?
jak je to tam z jidlem je a pitim je tam nejakej stanek nebo neco ?
je tam hospoda bude otevrena zase asi i dele nez maji otviracku
Restaurace byla slušná. Dobré ceny a jídlo také OK. Vypadá, že i počasí možná vyjde. Už se to blíží.