Navštíveno 9131x
27.06.2011, 11:47 |
Kapka (M)
po krásném rozjezdu v Pardubicích doufáme že dorazíte všichni na další event ve Slušovicích
[ Link ] Počasí snad bude krásné slunečné,takže by to mohl byt fajn srazík a bude na co koukat :-)
Za celý team EASCA ČR David "Kapka"
27.06.2011, 11:49 |
Kapka (M)
jestli bych mohl poprosit všechny soutežící co už ted vědí že přijedou..pisnete mi prosim sem svojí učast a kategorii..řešíme malinko problem s rozdělením rozhodčích,přeci jenom začaly prazdniny a dovolené...děkuji moc
27.06.2011, 12:57 |
peetm Jedu, kateorie stejná MAXI
Určitě pojede Pepa Šušota a Radim Bluma. Radim je do 2500E, Pepu ale nevím..
27.06.2011, 18:30 |
kojak sql mini a dbl unlimited
27.06.2011, 18:41 |
Toxxx Amater:)
27.06.2011, 19:45 |
ivls ja dojedu - SQ profi
mladej_ivls - taktéž dojede - SQ mini
jinak mi přislíbili účast asi tři slovenští kolegové v kategoriích SQ - z níchž jeden je v mé kategorii a zbývajíci nevím v jaké - poklud vůbec budou soutěžit všeci
Aj já jedu :-) Asi zase SQ maxi.
27.06.2011, 20:57 |
Toxxx Slusovice budu mat asi velku ucast:)
28.06.2011, 09:09 |
swep ja pojedu SQ maxi
28.06.2011, 21:54 |
Etien (M)
jako KUba ;-)
tentokrat bohuzel beze mne, leda by moji prehodili na posledni chvilku promoce :)))
Chystame sa k Vam pozriet a urobit si volnu sobotu, mozno vsetci rozhodcvia Easca Slovakia.........
Za PowerSound team.... Ja-SQ Profi, Mato DBL Mini, Point DBL Maxi
tak si vemte deštníky, brutálně tu chčije a vypadá to, že to chvili bude trvat, ale doufám, že se to do soboty vyjasní :-)
No veru pocasie je divoke.. Ale snad kára vydrzi a uspesne sa dostavím..
Ako písal Siggi idem skusit DBL Maxi
dle předpovědí by se dnes kolem poledního mělo vyjasnit i na vsetínsku ;D
no tak vyjasnit tak 50/50, sice už nechčije, ale je to ještě takové všelijaké, ale myslím že zítra to bude už ok
Počasí zdá se celkem ujde, za chvilku vyrážím
tak sme se vrátili, obloha skoro jasná, občas slunko,vypadá to, že to už bude bez deště, zítra repeteee :-) aut dnes nic moc...
Zpět ze Slušek.. pocity? EASCA super.. super lidi, super pokec, dobrá nová zkušenost.. Snad jsem první rozhodcovský den ustál a snad se bude takhle krásně EASCA rozvíjet i v budoucnu..
Co se týká Slušovic jako takových, tak pokud nepojedu příště opět jako rozhodčí, tak "never more".. Zázemí hrozný, lidi jak utržený od řetězu, všude bordel.. Jinak lidí a aut prahbídně málo.. :-(
jono, je to rok od roku horší :-(
cawte chalani fotky zo zrazu by sa nenasli????
tuningy.com , ale myslím že tam ještě nebudou
03.07.2011, 14:26 |
swep za me paradni easca sraz. celkove upravenych aut malo, zbastlenych aut spousta.. kaskaderska show stala za uplny hovno, to sem premyslel jestli nebudu chtit zpet vstupne.
no a tresnicka nakonec - odrane dvere od Siggiho hondy.. :(
jinak se mi moc libilo, poslechl sem spoustu aut, nejvic rad sem za moznost poslechu slovenskych souteznich vozu - timto diky
Opravdu vydařený sraz. Návštěva kolegů ze slovenska byla příjemná změna. Relaxovalo se, diskutovalo, poslouchalo a opět diskutovalo.
Nějaké fotky naházím později na své stránky.
Byly samozřejmě i nějaké medaile. O to cennější, protože tentokrát byla v každé kategorii slušná konkurence.
Slovenský tým.
03.07.2011, 18:30 |
Toxxx Akcia super. Miesto hrozne. Chovanie tuzingarov na feliciach na zabitie. Navsteva Slovenskych bratov ma potesila a prekvapila:) Vela sa diskutovalo, pocuvalo:)
No jako všichni nademnou díky hojné účasti na Easce velmi hodnotný sraz . Ovšem to další okolo byla katastrofa.
Naozaj bola dobra atmosfera v kruhu EASCA SQ-ckarov, spoznal som zopar mien aj z tohto fora, snad sa este tuto sezonu vidime [zeby ste nas navstivili v SR :) ] a potom na finale v Polsku ...
Stretnutie Easca sutaziacich super, ten zvysok stal za......
Swep .. je mi to luto....no samoska nikto sa nepriznal......ospravedlnujem sa.
Vidime sa v Polsku
04.07.2011, 14:17 |
swep Siggi to je v pohode :) s odreninama se musi pocitat :) aspon me to donuti s tema foliema neco udelat
04.07.2011, 16:32 |
Toxxx swep: To by si mal a hlavne vymen Clariona:D
04.07.2011, 21:13 |
swep Toxxx nateklo mi do auta jak prselo v nedeli a zacal mi blbnout woofer. bud je to zesilovac nebo radio, jinde chyba byt nemuze. doufam ze to neni radio to by me asi odvezli..
04.07.2011, 21:20 |
Toxxx swep: Ajeje tak snad to bude v pohode;)
05.07.2011, 13:08 |
Kapka (M)
Tak na dalku sleduju ze se Slusovice vydarily..vse klaplo tak to jsem rad..ju jinak pozdrav z Chorvatska :-)
05.07.2011, 20:09 |
swep vlastne bych mel jednu poznamku - vadilo nam, ze jsme nedostali scoresheety hned po vyhodnoceni a vyhlaseni vysledku, tohle by se melo nejak vychytat, protoze nejzabavnejsi je to porovnavani na konci, o ktere jsme ted prisli
Dnes přece není problém multifunkčí tiskárna a na ní to okopírovat. Proč to tak nešlo udělat?
to Hifimaniak a sweep: Chlapci, chlapci vy jste nevideli co se zene? Mel jsem multifunkci vedle sebe, ale hrozba prutrze mracen byla silnejsi nez ja. Puvodne jsem si je chtel jenom oscanovat a rozdat vam je, ale nakonec jsme to radsi urychlili, aby se nemusel vybalovat a susit stan.
Budu je pro Vas mit pripravene v pribrami a kdo nechce cekat at mi napise na churos@post.cz, ja mu je poslu.
Aktualizoval jsem vysledky ze Slusovic a i z ostatnich soutezi na easca foru.
[ Link ] Rozdeleni do teamu probehlo podle mest na prihlasce u lidi, kteri nenahlasili zaregistrovany team rovnou. Pripadne dotazy smerujete na mne nebo mi na easca forum.
07.07.2011, 17:38 |
Toxxx Kurna tak to som nedopadol tak zle:D Na to ze sme pokazili ladenie som mal slusny vysledok. Ale nechapem preco je nieco o Krivke napisane na Facebooku.
Nebo by to alespoň mohlo být bez nutnosti přihlášení.
18.07.2011, 17:50 |
ivls | Upraveno: 2011-07-18 18:00:03
ja se dostavam na forum az ted po dovolene
kdybych dojel na tuning, byl bych zklamanej,
ale dojel jsem na EASCA a ta atmosfera, ktera byla hodne prijemna i diky slovenskym kolegum se mi moc libila
to CHUROS
pochvala za peknou vysledkovou tabulku, super
jinak, jako kluci - informace o krivonosce pres facebook nevidim, jako stastne reseni
19.07.2011, 08:42 |
Kapka (M)
Ivan: neboj se nic vlka zlého :-) samozrejme budeme oficialne informovat podrobnosti ohledne finále na Křivonosce emailem a na oficialich strankach EASCA..a samo že i tady i na FB.. nevim kde vzniknul informační šum že to bude pouze na FB :-)