Navštíveno 7599x
20.07.2011, 18:11 |
Kapka (M)
chtel bych pozvat všechny tunery,blazni do motoru a benzinu na Panenský Týnec tento víkend..Pokud vše klapne tak by to měla byt docela dobrá party...pateční noc spolu s Očkem,sobotní party s radiem Relax..budou i noční sprinty,oblíbený plac na gumování,soutež i pro holky atd :-)
jinak stranky srazu
www.carwars.cz
asi se dle vseho v sobotu stavim :-)
20.07.2011, 19:27 |
Kapka (M)
budeme s Johanikem od patku..a asi budfe pekne divoka pateční noc..střízlívý nas nedostanou
Podle počasí, ale sobota určitě, soukromá párty.
21.07.2011, 08:14 |
Kapka (M)
Honzo připomenu ti to..neboj ..tak ve 3hod rano když nebudeš moc trefit do postele :-)
No, vzhledem k velikosti auta snad trefím :-D
21.07.2011, 12:18 |
relax Taky vyrazim, pokut se tedy alespon trochu zlepsi pocasi.
jo týnec byl výbornej, kdybych se nedozvedel az v sobotu rano co tam má johan za pojizdnej barák mozna bych tam taky k nemu dorazil :D ( mozna bych se i podelil :-)))
Heh, Tynec fakt dobrej, jeste se tu chrape a auto narvany k prasknuti :))
P3RF3KT : podelit sez teda ale mohl :))
johan: zustali ste az do nedele? Sem o tom taky premyslel ale bal sem se ze by to dopadlo jak v patek a to bych pak domu moh jet az v pondeli nez bych byl ready :D
Jestli to je ono tak 1,4 HDI původně spotřebák :D přední spoiler koupenej od kamaráda co ho vyhazoval.. uvnitř luxus :-)
P3RF3KT : Si fotil to moje a nějak se ti tam nacpal ten Pezot koukám :-) My zůstaly do neděle, večer nebyl vůbec špatnej :-)
24.07.2011, 20:22 |
relax Taky jsem byl, bohuzel jsem dorazil az v sobotu rano a ta vecerni akce ... nic moc :(. V patek to tam asi jelo jinak co ?
My byli v sobotu odpoledne a na tu bidu okolo docela dobry :-)
johan: jojo, pán co sel okolo do me nechtíc strčil a mě sjel foťák na tohohle šílenýho pežouta :o)))
relax: jo v pátek to tam bylo hodně slušný, aspoň co si do 22:30 hod. pamatuju :-D