Navštíveno 8654x
22.09.2011, 13:04 |
Tuner#2 | Upraveno: 2011-09-22 13:04:57
Tak jsem byl v sobotu na jedné prima akci a protože tam bylo i pár lidí odsud, dám link na článek a galerii i sem.
22.09.2011, 13:14 |
TROY odsud? ;)))))))) To mě řekni kdo :D krom mě
22.09.2011, 13:17 |
Katy ja taky na chvili po ceste z Relaxmeetingu :)
...ale to uz byli nekteri pryc.
Vasekkch, Ty, občas sem zajde Spyker a on se ještě někdo koho neznám najde. Třeba z virtu jsem tam potkal 4 lidi :-D
22.09.2011, 13:20 |
Katy btw: ja myslim ze tim albem nikoho "neurazi", ba naopak, ...kdyz tady doby upravenych aut jsou uz davno pryc :)
Katy: No vida další :-) ale svým jsi nebyla to bych poznal. Jinak díky.
Doby upravenejch aut sou uz pryc?
Troy odtud nikdo? Jen co ja vim tak Katy, fabi, zuzza, tuner atd...
22.09.2011, 17:12 |
party_boy | Upraveno: 2011-09-22 17:12:19
Zdá se mi to nebo tam neni žádná přeplastovaná obluda s brutálnim křídlem? Palec nahoru, evidentně se tam sešli lidi co to maj v hlavě v pořádku.
22.09.2011, 17:31 |
Tuner#2 | Upraveno: 2011-09-22 17:31:47
Luke_Jeep: Asi tak ;-)
party_boy: Akce je na pozvání a podle toho vypadá i kvalita zůčastněných aut.
Bohužel k večeru dorazila i parta sběračů pohárů z nějaké okolní tuzing akce a tam jsem se na jednom autě nestačil divit... Kombíkovej Passat na 20" kolech a asi už nezbylo na pneumatiky, takže místo pneu natažená nějaká čínská špr*ka a co hůř nezbylo ani na brzdy srandovních rozměrů (přední kotouče snad menší průměr než mám na mnohem lehčí Škodovce vzadu :-D), které byli navíc v žalostném stavu... Jen jsme nad tím nevěřícně s kámošem kroutili hlavou, ten ty těžký 20tky musí krotit jak lokomotiva. Zřejmě to bude mít přibližně stejnou brzdnou dráhu :-)))
Večer můžu přihodit foto ;-)
TROY byl :))
Já taky :))
Vasekkch: A mě jsi nevyfotil :-/ :-))) Bohužel Vás ani jednoho neznám osobně a tak jsem TROYe poznal až doma při spojení fotek na FB (čepice a triko) s tím pánem co se tam pořád válel pozemi :-))))))))))
Vyfotil :)) btw.. černou bych nalakoval i druhou stranu.. ta bronzová mi tam moc nepasuje.. černá je super.
Vasekkch: Jéééé :-) Druhá strana půjde do jiné barvy jen co olítám ty nazutý R888 a půjdu do nových. Nějaká vize už je. Levá strana zůstane černá, taky se mě líbí víc a koneckonců doma mám stříbrný ATSa tak proč na těhle nezkusit nějakou zajímavou barvu ;-)
Tuner#2 > Aha, tak děkuji za osvětu. Mně to bylo nějaké podezřelé :-) Ale je krásně vidět, že tomu autu stačí málo. Prostě pěkný kola, poslat k zemi, sem tam nějaký decentní plastík a je to paráda.
22.09.2011, 19:05 |
TROY add 20" - taky jsme se tomu smáli :o)
Kua fix jsem si nevšim,že mě někdo fotí prdel )))))))
22.09.2011, 19:15 |
TROY
Tak ten passat je fakt moc, s takovym profilem stačí blbě vzít díru a končí ne?
22.09.2011, 21:03 |
Tuner#2 | Upraveno: 2011-09-22 21:04:35
TROY: JJ to je přesně ono, přes střed kola nebyl kotouč vidět, navíc na leštěnku v žalostném stavu... BTW nemáš na pr*eli oči no :-)
22.09.2011, 23:18 |
Ravo | Upraveno: 2011-09-22 23:19:14
Ten kotouč je fakt funny...to vypadá jako můj kotouč...ale na zadní nápravě :D
Jj, srazík jen na pozvání a tentokrát mi štve, že i přes pozvání mi to nevyšlo :o(
Tak to je nehoráznej masakr ten pašík
škoda že mi to nevyšlo, snad příští rok... dle fotek to vypadá opět luxusně
Byl sem právě na minulým a tady se fakt laminátový hrůzy nesjížděj. Prostě sraz na ploše, bez vleznýho, s pohodovejma lidma,bez gumování, blbnutí mezi autama atd. Co chtít víc?
23.09.2011, 05:20 |
JP Co to tam má proboha za kotouče??? Takový chudáčky na to dávali v sérii??? Nebo chtěl ušetřit tak dal zadní i dopředu?:D
"Akce je na pozvání a podle toho vypadá i kvalita zůčastněných aut..."
"Zdá se mi to nebo tam neni žádná přeplastovaná obluda s brutálnim křídlem? Palec nahoru, evidentně se tam sešli lidi co to maj v hlavě v pořádku"
opravdu k smichu, kdyz vidim tohle
22.09.2011, 21:03 | Tuner#2 |
zase jen nalestena bida, naprosta klasika.
na to se hodi Maraudera komentar k mym tehda bubnovym zadnim brzdam na civicu...
"co nejede, neni potreba brzdit" (c) Marauder :O)
Do háje co jsem zase napsal špatně?
Ty nic, to byla reakce na to co jsem napsal, že na akci byli jen kvalitní auta a tohle je dost hrozný... Leč to byla světlá vyjímka a myslím, že moje fotky mluví za vše ;-)
23.09.2011, 16:15 |
Katy | Upraveno: 2011-09-23 16:17:15
2luke-jeep: uz chapes proc jsem psala ta doba je pryc ? :)) staci si precist par komentaru...
bohuzel no. seriovky na kolech jsou na jedno skouknuti behem pul hodiny, jo je to pekny, ale nic vic.
btw: trochu toho kravení s autama tam probíhá, ale nic šíleného jako na srazech ;)
H-honza to zabil poslednim komentem :)) ...ale je to tak:)
Jinak u toho Passata si myslim šprcka v poradku (znacka to uz je jiná vec) :)
Katy :
To je presne ono. Doba je davno pryc... Me se to ted taky zamlouva. Lezi to, ale musi to lezet jeste niz, tak se rezou nosniky, zveda motor, upravujou tycky stabose a tak..... aby si to lehlo jeste niz. Kamarad jezdi 4cm krytem motoru a vsude se tim chlubi jaka to je pecka.. Pak jede 100m k memu baraku kde normalne jezdim kadettem ( 10cm nad zemi ) a jede snad 5km/h...
Jak rikas - moc hezky takove auta, ale ne na dlouho pro oko....
Troy :
good fotky chlape....
Ty sešroubovaný auta jsou krásný na oko, ale vsadím se, že se svojí seriovkou jim dám prakticky kdekoliv na prdel. Je sice pěkný, že nemají na sobě obludnosti z let minulých, ale když se s tím díky kvalitě našich silnic stejně nedá pořádně jet, je výsledek stejný. Na Collision jsem byl 3x a mám na to názor svůj. Prakticky od začátku se tam schází stejná partička, občas obohacená o něco nového. Někteří jedinci si nevydí do huby a nazývají RelaxMeeting tuzing srazem, ačkoliv Relax snad jako jediný navštěvují lidi s opravdu velmi kvalitními vozy, ať už upravenými na maximum, tak i s kultovkami. Prakticky žádná akce se neobejde bez křoví, o Coliision nikdo nevěděl, proto se ze začátku sešla jen sorta lidí, u kterých auta měla vkus (ale i tak ne všechna auta stála za to). Ale již nyní je vidět, že i tam začínají jezdit splácaniny. Nicméně mě tam už nic netáhne, páč když se zeptám slušně človíčka, na čem má tu A6 tak pěkně složenou a on mě pošle slušně dopr., tak to potom je podle mě akce totálně vo hov...
Fotky pěkné a nejvíc se mi líbí ti Brouci.
25.09.2011, 22:32 |
JR revilohifi: Protoze vetsina tech "libovek" na sobe maji ty nejlevnejsi komponenty jaky jdou sehnat. O tom bych mohl psat romany :-)))
Troy : pěkný fotečky.Škoda ,že nejsou i zezadu
JR: Ano i ne. Řada lidí samozřejmě narve na auto to nejlevnější, ale v dnešní době se to v mnoha případech podle mě posouvá zas o kus dále. Je to asi způsobeno hlavně tím, že auta upravují stále stejní lidé a ti z "bahen" z původních projektů relativně vyrostli. A pakliže někdo na A6ku s 4x4 pohonem někdo narve bláto a převaří uchycení apod., jen aby to bylo složené, tak je podle mě blázen.
Souhlas s Revilem. Jsou samo klici co daj poradnej podvozek. Mozna proto ze s tim autem precejen jezdi... Ale prevarovat uchyceni... Nevim no.
26.09.2011, 10:18 |
Tuner#2 | Upraveno: 2011-09-26 10:18:54
Tak to by mě zajímalo, co je špatného na převaření uchycení??? :-O
Naopak oproti tomu, že na auto někdo dá štelovák, má to na jedné misce aby to šlo co nejníž a sedí mu to bez stabilizátoru (ten se tam nevejde) na dorazech je to to nejlepší řešení... Převařené nápravy víc v karoserii jsou naprosto běžná úprava už z dob dávno minulých, měl to tak třeba z našich aut Rapid RH (ve světe i mnohem starší kousky) a nevidím na tom nic špatného, ba naopak...
26.09.2011, 12:11 |
TROY to je ještě slabý
vyřezaný nosníky
195/40/16 na 9"
camber plate pod zadní kola
JOM podvozky
převrtaný rozteče kol
26.09.2011, 15:05 |
Katy | Upraveno: 2011-09-26 15:05:22
ja jsem se 195/40 na 16"x9 spokojena a no problemo:)
zbytek se me netyka:)