Navštíveno 23750x
Letos tu tohle téma ještě nepadlo a tak nadhazuji do éteru a koukejte přispívat, ať se domluvíme. Místo předpokládám stejné jako vždy a to Čenkovice, ubytování na Faře, nic bych neměnil.
Pro pravidelné účastníky bych skoro řekl účast povinná, jmenovat nebudu :)
19.12.2013, 16:23 |
Kapka (M)
zkusím to opatrně nadhodit doma..ale letos to asi poprve neklapne :-(
Kapkoune nepruď, doma ti to nadhodím klidně já :D přece si nenecháš ujít tohle a ty 3 dny to holky doma zvládnou...
19.12.2013, 16:33 |
Kapka (M)
když ja si to letos už vybral..3 dny ve Stubai na panske jízdě :-)
Jojo - nastesti je tohle pristi rok :-D
Letos jo, ale tohle je příští rok :)
19.12.2013, 16:35 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2013-12-19 16:38:24
Termín je jistej - 14.-16. 3. 2014
Jo a ještě je otázka jestli fara a nebo ten střelec z toho stánku :-))) bylo to sice dole v dedine - ale vozil by nas tim zbesilym pasikem :-)))
já bych snad asi zůstal u klasiky na Faře, ale je to i na ostatních :)
20.12.2013, 09:18 |
Zdenek (A)
Jestli pojedeme, tak musime byt v pesim dosahu od kopce. Behat s kocarem nekam dolu do dediny je nesmysl. Takze asi to dame zase v tom penzionu "Skala" nebo jak se to jmenuje.
20.12.2013, 10:19 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2013-12-20 10:19:57
I za mě dobrý ;-) jen - že ten návrh loni padl ;-)
Edit: Zdenku... Máš tam špatný slovo na začátku... Styď se ve tvým věku se twkhle plést... :-D
Popletl jsi si "jestli" s "až" ;-)
Kapka, mno vidis, tak se pridas k nam, o jedno dite vic, nebude takovy problem.
20.12.2013, 16:59 |
Kapka (M)
navrhnu to Míše..co a jak..
Já + MartinEvo hlásí zařazení do seznamu.... :)
10.01.2014, 08:39 |
Kapka (M)
tak pokud bude vše OK s malou..a seženem ubytko..tak asi Kapka+Kapková+malá Kapičková :-)
Tenhle rok bych nerad vynechal a pokud se nenajde u někoho jedno místo v autě z Prahy, pojedu holt svým :o)
Už se ví třeba cena permice a ubytování? Ať nějak vím s čím počítat.
14.01.2014, 13:41 |
Kapka (M)
Zdenek dava dohromady ubytko pro nás už trošku "naročnější" ..nechcete někdo s náma?nebo bude zbytek bydlet na Faře?
Já sem sice náročnej, ale dám si v pohodě Faru s ostatníma :)
Pokud Vám to nevyhovuje - dá se leccos vymyslet... Jen už to nebude ono...
14.01.2014, 19:15 |
Kapka (M)
Ja pojedu kluci z 9mesicni dcerou..takže Fara neklapne..
nemáme problém s Farou :)
17.01.2014, 10:21 |
Zdenek (A)
Kapka + Churos: Penzion Skala zarezervovan. Kouknete co nejdrive do svych mail boxu.
17.01.2014, 10:31 |
Kapka (M)
už jsem koukal..za nás naprosto luxus..ješte zavolam Liborovi kdo jaky pokoj..
Tákže... V čenkách konečně jede zasněžování naplno, vypadá to, že je zima konečně tu ;-)
Protože ještě v týdnu to vypadalo na té kotvě, jak je pod ní onen bar kde loni lítaly RUMdy (na fotce v podobě dřevěné stříšky) takto:
konečně :) to už bych taky mohl odvézt lyže na servis, po loňském pokusu sjet po RUMdové smršti, po poštěrkované cestě až na faru :)
23.01.2014, 22:44 |
Kapka (M)
my odjizdime zitra rano na treninkovou přípravu na Šumavu..tak snad ještě něco dopadá
Už jsem se taky skoro bál že nebude sněžit, ale konečně to vypadá rozumně, lekl jsem se aby to nebylo jen o RUMdách :D
Jede nebo jel by někdo další z Prahy kdo nemá odvoz?
Přátelé, kamarádi...
Mám obavu, že letošní hory nakonec zkončí cancelled...
Včera jsem byl v Čenkách. Sníh zde zatím je - i když pouze pod sedačkou a velkou kotvou vedle sedačky - ale je ho tam už kua málo... naše oblíbená kotva s RUMda barem letos nejela vůbec. Průser je, že i druhý kiosk zavírá tuto nedělu...
Stejně tak visí veliký otazník nad Farou - budu vědět dnes max zítra... Uvažují, že ukončí sezónu o týden dřív - a víte, že jsme sezónu vždy zavírali...
Červená voda ještě jede - tam je sněhu RELATIVNĚ dost... Nicméně ani ráno to neí tvrdý... Je to fakt bída...
Nejzásadnější bude situace v týdnu - pokud zaprší - je konec...
Naproti lze kouknout loňskou sjezdovku... :-D
Červená voda je na tom o trošku líp...
Masakr - jak se tam staraji o ty mista kde kus snehu chybi... Proste ho tam dovezou... Ale je to boj s vetrnymi mlyny...
Musím Vám říct, źe takovouhle zimu nepamatuju :-(
Takže dávám k diskusi... Nicméně jsem velmi na blanokřídlém vodním hmyzu (na vážkách)...
hmm, hmm, hmmm, on o to vypadá že toho moc k diskusi nebude, pokud je to tak jak říkáš, tak brzy nebude na čem, venku teplo a vše jde do háje, je fakt, že letos ta zima fakt byla děsná, no, takže prostě za týden uvidíme...
zima byla vyborna,da se uz krasne jezdit na moto..o]]
zima byla vyborna,da se uz krasne jezdit na moto..o]]
03.03.2014, 22:08 |
Kapka (M)
Kurnik a my jsme se těšili na sníh :-(
Vzhledem k sněhovým podmínkám se odhlašujeme... Moc nás to mrzí ( já + MartinEVO), těšili jsme se na Vás a zařídili si i dovolenou....
Volno aspoň využijeme na rekonstrukci domu u bráchy
See You 2015 :)
Přátelé...
Kde začít...
Hotel Atlas a Fara nakonec zavírá ve středu... :-(
Bohužel jsem s majitelem v dlouhodobém kontaktu - nicméně odřekli mu úplně všichni - poslední hosté odjíždí v úterý.
Sníh tam ještě jakš tak je, nicméně bufety pozavíraný - na čenkovické straně jen hospoda "u toho debila" přímo pod lanovkou... Na červené vodě to ještě jakš takš funguje...
Lukíno nedělej si z toho těžkou hlavu, prostě to holt letos odpískáme, takhle to nemá smysl. Doufejme že nám to vyjde příští rok, přece nemůže bejt pořád takováhle dementní zima :(
Nase skupinka pokud se nerozpadne, tak asi jedeme. Na ubytovani mame slozenou zalohu a cervena voda vypada ze to vydrzi, i kdyz v patek ma byt 19 :-(
10.03.2014, 12:35 |
Zdenek (A)
CHUROS: My zatim stale "jedeme". !!! VIZ EMAIL !!! ... Sluceni bryle, plavky, kratasy, atd.......
No - tak to vypada ze tedy možná vyrazim mozna s Vama - Broukem :-)))
No - tak to vypada ze tedy možná vyrazim mozna s Vama - Broukem :-)))
14.03.2014, 20:10 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2014-03-14 20:12:15
Ortodoxní parta věřících do Čeněk dorazila... Aneb: vy nám taky :-D
17.03.2014, 08:04 |
Zdenek (A)
Mazec!!!! Slunce, déšť, vánice, pivo, Tullamor Dew, sami na sjezdovce, kančí medailonky, .... Více netřeba dodávat ;-)