Navštíveno 4307x

15.12.2007, 19:53 |
Spooky1 | Upraveno: 2007-12-15 19:56:26
ZAse na poslední chvíli :-D Ale mi to jinak ani neumíme... :-D
Tak lidičky právě se nás pár: H.E.R.O.; hoff; C.A.R.L.O.S.; Spooky1; A ZATÍM JEDNÁM Z squerem A Tweety rozhodlo vyrazit do ČB do Lucerny na PAFFENDORFa Kdo dorazí taky??? Jinak trika berem, tak se dyztak klidně prihlaste... ;-)

15.12.2007, 19:56 |
hoff doprrrrrr . . . .
jj rozhodli sme se z ničeho nic,ale myslim si že super akce....takže kdo je z okolí necht´ se de skulturnit a vyrazí taky čekáme vás
Tak SQUERE a Tweety jedou takyyyyyyyyyyyyyy :-D Sice mě to stálo trochu úsilý (ale fakt trochu - ještě že Tweetynka pro mě má slabost :-D ), ale jedooooooouuuu... Kua to zase bude akce... :-D
tak to je parádaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa už se mocinky těším tak se zatim měj ja se du připravit :-)
ano,zcela znenadání se tam objeví i jeden nejmenovaný hrdina :-) kdo je z JČ tak povinnost se dostavit

16.12.2007, 19:00 |
Skid-TDI | Upraveno: 2007-12-16 19:01:52
A smska byla asi pro vas draha coz?
Skoda. Mohlo nas o dva byti vice.
asi tak :-)

a i takhle to jde :-)

Teda jak tak na to koukám ten velkej Vám tam musel dělat hroooznou vostudu...
SKID: njn... sory,ale nějak me nenapadlo, že by jsi jel taky. Vím, ž diskotéky nemusíš a tohle fakt rockovej koncert nebyl... Fakt sry, příště volám... Na druhou stranu, kdyby jsi koukl na forum večer tak jsi mohl klidně dorazit ;-)
akce pěkná, jen škoda, že jsme museli brzo dom. Ale i tak jsme dorazli až v půl 5 ráno :-)))
Tweety: Jo akce byla super. Jinak já dorazil dom v devět večer... :-D Rovnou jsme si přivezl auto a makal na hudbě... :-D
Diskosky nemusim? A kdo s Vama jezdil do Apolla? A kdyz uz tak ja nejsem na foru porad jako nekdo. Je videt jak to je. A ze najit moje cislo je velkej problem. No nic no.

17.12.2007, 18:50 |
hoff teda Spooky ty si ale xsicht, sem si tam ani nevšiml :oDDDD
hoff: Woe se nedivím, že jsi si nevšiml... :-D Víš vubec jak jsi se dostal dom? :-P
Skid: Asi si to vyřešíme osobně ne? Jinak najít číslo není problém,ale jako bylo tak tak na fofr, že jsem napsal akorat lidem kteri byly na netu krome HERA a kterým jsem zrovna volal...
Jinak chystáme se znovu do onoho zařízení 19.1.2008 na
[ Link ] takže se můžete všichni přidat. Budeme rádi, když Vás uvidíme...

17.12.2007, 22:54 |
hoff Woe já to neunesu - takhle se vožírat!!! pokud toho 19. pojedu tak řídím!! vlastně v lednu ani nevím, zda budu mít volno