Navštíveno 5535x

24.02.2008, 11:50 |
vodnik | Upraveno: 2008-02-24 11:51:19
Zdravím všechny, tady máte odkaz na již v nadpise uváděný srazík!
Pozvánka viz dole:
[ Link ] Diskuze:
[ Link ] Hoj Vodník

heh vodník mě předstihl :-))) Možná mi to vyjde a přijedu. Mělo by být supr počasí
taky bych dorazil ale bohuzel jeste neni auto:((((
neprijedu, budu mit rozebrany auto

24.02.2008, 19:15 |
Valis Snad se objevim :-)
se mnou muzete pocitat na 100% :)

24.02.2008, 20:42 |
mates se asi taky ukazu s novym autim

24.02.2008, 20:52 |
BALI já jen aby jste se mnou nepočítali

24.02.2008, 22:40 |
máca a se mnou taky ne,jedu s balikem do ddr pro bmw
já se snad konečně ukážu :-)
kdyz utecu z prace prijedu :-)
když seženu love tak dorazím na 100%:-)))
Bohužel musím do kutný hory ,-(
Taky bych zajel, ale jsem mimo ČR
nemá někdo představu na kolik by se mohlo sjet aut???
Když to tak čtu, tak počítaje se mnou asi 5 :-)
no já bych dorazil ale má bejt hnusný počasí,takže asi ne
jako když bude hnusně tak nedorazím, ale když nebude aspon pršet tak budu
hlavně at nefouká,,což asi bude,pač hlásej nějakej hurikán bo co.Minulej tejden byl taky srázek tady v ústí a jak foukalo tak to bylo nakotel.
No jak to vidim tak minimalne 10 aut. Ne vse se diskutuje tady, ale i na jinejch forech,
Jinak pro Kadansky co vim, tak se od 13:00 zaciname sjizdet na parkovisti za hrbitovem a pak se bude vyrazet tam.
fojtass : zavolam ti z prace jak na tom budu ale kdyz prijedu tak az po druhy hodine nejak okolo pul treti.KaCzaba jede taky
Jindrs: Mohl bys mi brnknout nejak kolem pul druhy?? Ja lanaril Waldu:) Tak snad dorazi, nebo se ozve nejak...
bylo to super až na ten vychr:((((
Golf Club se taky tak nejak sesel! :)) Pocasi na prd no..to je fakt.

Máte nějaká videa?? Prosím, kdo má, tak at posle na meil fojtass@seznam.cz Budu MOC rad..!! Jo? Diky, fojtass...

Zastoupena byla i French Scene :-))
jinak až na ten hnusnej vítr super návštěvnost, tolik lidu jsem upřímně ani nečekal! =-O

ci byl ten dvoubarevnej Esco na tech krasnejch Schmidtech?
taky se mi libil skoda ze kdyz sem prijel zaparkoval vedle me a po 2 minutach odjel ani sem si ho nestih poradne prohlidnout jinak pocasi fakt nahovno ale sprinty byli super a ucast fakt necekane vzhledem k pocasi velka! za ww scenu bych dal palec nahoru tmave modrymu golfu f kombálu kterej lítal fakt pekne :) jinak bych taky prijal naky dalsi fotky :) a videa :)

02.03.2008, 15:51 |
Valis Az na to pocasi byl srazek super,sprinty taky pekny.Po dlouhy dobe jsem se zas trochu vyradil :-)
BTW nemate nekdo fotku toho krasnyho zlutyho Leona?
To byl kamarádovo Esco 2.0 16V
Dvoric : a odkud je?obcas ho nekde potkavam.ale nevybavim si kde
myslite toho cervenyho Forda?

03.03.2008, 21:14 |
fojtass | Upraveno: 2008-03-03 21:19:39
To P3RF3KT: Nevim zda myslis me.. Na sprintech sem to projel pokazde!:)) Ale kdyz sme jeli spolecne po chomutovce na Most tak sme se chvili honili... :))
fojtass : tys byl s tim golfem jak kolem nás s P3rf3ktem projel???takovej výbuch co sme dostali jak si nás předjel a zatroubil,tak sme museli hnedka taky :D:D:D
Ja sem to takhle valil normálně a kdyz sem vas videl, tak sem vas chtel jenom pozdravit zatroubenim, jako ze sem to ja z toho srazu... :)) Nechtel sem se honit, ale kdyz uz ste na to taky slapli, tak se nedalo uz couvnout :) Ale bal sem se tech louzi tak sem na to moc neslapal a hlavne vedle me sedela pritelkyne, ktera se ty mokry silnice bála... Zatim cuss...
fojtass: jo na sprintech sem si te vychutnaval :D ale mas hezky kola :) jeste by ten golfik chtel dotahnout do konce a bude hezkej jj pri ty honicce sem se taky bal ve 150 sem vzal nakou louzi a malem sem letel tak sem pak taky ubral to troubeni sem pochopil ze si to ty proto sem te taky jel hnedka pozdravit troubenim :D
P3RF3KT: Uz je to dostríkané.. Ale jdu jeste na jednu vrstvu laku, kterej musí být tmavsi... Pak snizim predek, dam folie a podlozky na zadek. Pak zacnu delat motor :))
jo ma bejt tuhle sobotu 22.3 aspon mi to rikal Valis
jj 22.3. tam ma sraz honda a 23.3. v nedeli my forďáci tak kdyby tu byl nekdo s fordikem tak at dorazi od 14:00