Navštíveno 5277x

Tak mám za sebou super weekend... záminkou byla jedna supr akcička v sobotu za což zúčastněným moc děkuji... a hlavně pořadatelce...!
Největší masakr pro mě byla už samotná cesta... jel sem BUSEM :-D všechno gut... pustili nám filmík já sem se bodl na icq a byl sem spokojenej... ale! na 120km jim došlo pivo :-Dale o tom Vám psát nechcu...
Dík patří Qčkoj za supr přístřeší a všechny přidružené věci ;-) a Timovi nejen za dovoz Barunky ale i za dobré nedělní odpoledne... Mno a Barunce za všechno (do toho Vám nic není :-P :-))) )
Tady večerní glgačka na balkóně ;-) (ano timo je vysoký :-D)

to by i romantik blil :-)

a tady už si Timo fotí džuznu do krktka (díru do metra)...
Juchuu jel sem metreeeem! akorat se na mě všchni blbě koukali... když sem vlezl do teho krtka a hlásím:
dobré deň tak su tady :-D

Hráli sme si na turisty... :-D jůůůů ty woe kóóókééé na ty velký cibule (orloj) venca na koňovi (sv.václav) atp.
nějaký ty fotky prostředí :-)

na karlovým mostě barunka nám roste ;-)

nicméně zajímavej povoz pro toulky prahou :-)

kráska a zvíře :-)

zvíře s foťákem... cituji z myšlenek... kua co to tam je?

a ještě jednu fotku Báry ;-) se nezlobte no :-P :-)))

bára má hezký balónky 8-)
takže balonky (ty barevný :-P) speciálně pro G.E.R.O.J.e

fíhá :-) děkuju. miluju správně nafouklý balónky
druhá fotka špičkovní.. tiše závidím LUKU!!!! ;-)
to Luke-Jeep (26.05.2008, 16:57 ): Vedet to,ze pojedes metrem,tak ti domluvim specielni jizdu uplne ve predu,kam se malo kdo dostane a malo kdo se ta sveze :-)))) Holt priste :-))
Tak k tomu také něco kdáknu :oD super akcička, byť jsme přijelu trošku pozdě a pořadatelce jsem ani nedal padarok z ruské země, protože už spala :oD
Jinak nedělá toulky Prahou s Lukem a Barbarou peckovní a bez chyby!
Jízda krtkem super, jinak Petře nebylo to v plánu, tak proto jsme nedali vědět ;o)
Q děkuji za nocleh a polštářová bitva pecka :o) super akce, už se pomalu začínám začleňovat do PRG :o) teď se jen přestěhovat :D
jinak Karel nás dovezl tam i zpět v klidu a pohodě :o)
mishan: musím se pobouchat na prsou, foto č. 2 je moje práce s FinePix S5600 :o)

kvízová otázka :o)))) čí je to prdel ? :D

Timo: Spis se ptej,co to provadej :-)))))))
Timo: njno, já si pučím nějakou babu a vyfotíš mě taky??:-DDDD
až budu mít zrcadlofku tak jo :D

26.05.2008, 18:40 |
Q timo, ty hajzle
Lukyn se mě pokusil zmlátit poté, co jsem Báře kontroloval /namátkou/ nafouklé balóónky.... :-D
neuspěl....
jen jestli si mu nechtel kontrolovat neco jinyho
nene, byla to polštářová bitka, taky sem jednu schytal až mi odlítly brejle :o)))
tak koukám, že jsem nebyla jediná, kdo lítal v sobotu po památkách :-). Proč jste se mi nikdo neozval, že přijedete? Rozhodně bych raději chodila s Vámi po Praze, než jít s rodičema do Národního muzea :-(, byla tam hrozná nuda..... a pak jim dělat průvodce.
To je hrozný, jedou do Prahy a ani nenapíšou.
The Timo: To máš u mě :-p !!!
Šarlotka: ok, příště Ti dám vědět ;o)
Šarlotka: To uz tak byva.Nenapise.Mohli mit bonusy :-)
2 all... ono je to s tim jak pise Q trosku jinak... nastval ho tenhle vyplazenej jazyk... a vzhledem k tomu ze byla Káťa na cestě na Prosek tak zavidel :-D

Šarlotko:já věděl že jsou v Praze jen díky tomu,že sem náhodou napsal Lukemu.Ale Praha mi byla prezentována jen jako procházka ve dvou s Bárou,tak sem jim to nechtěl kazit.Vědět že jde i Ajfelovka,tak sme mohli být jak japonský zájezd :o)
Takže chlapi:je vám jasný jak příště?!!
Foto pěkné :o)
příště podnikneme výlet do Mrchojed ;-)

27.05.2008, 14:00 |
clown :o)))
pekny zverstva v tem praglu luku delas :o)
kuwa Timo v kolik jste dojeli na misto urceni ? my jeli pryc, kdyz lena sla hajat :o)
clown: dojel jsem na místo asi v 0.15, koukal jsem, že už tam nejste :o(
clown...ja? ja ne to vsechno Timo :-D
Aby v tom naši Výletníci nebyli sami, tak také přidávám jednu fotečku.
Na kvalitu rozhodně nekoukejte, ten foťák jsem dostala od rodičů k narozeninám a podle toho to taky dopadlo :-(.

Hele Luku, pro příště doporučuju Křivoklát a rovnou se můžeš stavit :))))
Šarlotko jsi tam nějaká malinkatá :o)
The Timo: Hele nevytahuj se, jo. Já za to nemůžu, že jsem prcek :-( a že mě kůli tomu nikde nechtějí :,-(.
The Timo: a ty by si chtěl takovýho mrňouse, jako jsem já?
Šarlotka: Timo má mrňousky rád, tak by Tě jistě bral :-))
Tweety: LOL, ale Ty jsi můj nejoblíbenější mrňousek :o)
johanik: hups :D