Navštíveno 6533x

Kdo z Prahy a okolí by byl pro srazík na proseku se trochu odreágovat a "zasportovat" ? :)
Restauračka a piwo tam je :)
Datum a čas by se domluvilo podle zájmu :)
info :
[ Link ] 
to bych asi sel..o)))
jen to pywo je hruza... jakoze Budvar a nemaj Plzen....((

11.08.2008, 15:39 |
Nismo.Power | Upraveno: 2008-08-11 15:40:44
já tě chápu , budeš si muset propašovat svoje no :)
i když na strahově jsme tě viděli chlastat matonku tak by si i ten budvar přežil :))
uvidímě kdo dál z tý prežský skvadry se přihlásí :)
Qvéčka bych vynechal.... je moc těžkej takže by nám to tam všem natřel :)
Piwoj :))
jinak ja bych zasel, zalezi na terminu, pres vikend jsem v Amsterdamu.
nismo:no pac jsem tam byl autem..o))
Ja jsem pro. A Qcka bych vzal taky,protoze kdo by nam rozrazel vitr pred nama a taky delal trenera. I kdyz nevim teda,jestli to neni hmotnostne omezene.I kdyz ty kačeři si nestezovali a kvakali si z vesela :-))))

11.08.2008, 18:34 |
Q O.K. nejdu

11.08.2008, 18:46 |
FSAL hehe, byl sem s pritelkou v sobotu, na piti tam ani nechodim, obsluha stoji za vyliz a jinak jako 528

11.08.2008, 18:51 |
Pagoš Jel jsem to z kámošem na jednom bobu, dohromady jsme měli 200kg a byl to fakt mazec. Hlavně se na něj seskládat :D
Q: zkus nejit a uvidis co se stane :-)) Koukej jit.Jinak uvidis :-))))))

11.08.2008, 21:17 |
clown Vzhledem k tomu, ze jsem stejne vahove katogorie jako Q, tak na Vas vy maly vychrtly sraci seru taky :o)))
Ja + Q = > 220kg :o)))
jj, ve dvou to je ončo...... ale musej se do zatáčky naklonit oba :)
dneska jsme to šli s kindlikem znovu atestovat a prostě víc než 55km/h dole neudělám . . .. :)
kde je jako escudo, esesák, žán .. .. . šup vyjádřit pražáci :)
No já samo taky , ale i Nismo má kurva výhodu k tomuto sportu :D
Tak stavkuju taky.NEjde Q,nejde clown,takj nejdu ani ja. :-(((
btw: Nejrychlejsi a nejtezsi vozik by dostal specielni premii :-)))

11.08.2008, 21:33 |
clown Felda .. pujdem bez nich :o)) .. a pak se divi, ze je nikdo nikam nezve :o))))
Asi to tak udelame.Udelam palacinky a budem zavodit. Co ty na to????
bereme Q a Clowna. .. .. .. felda dodá palačinky :)
Zalezi na terminu.. pridam se taky..
ps. Já+Q+clown=315kg :o)) ale nevim nevim jestli se tam tri vejdem :o))
a kdyz bude stat obsluha za ho.. tak si to nacime sami ne? :o))
hele ve dvou neni problém jet....... ve třech to fakt nevim leda by jste jeli housenku ve dvou bobech :)
termín se nějakej zde dohodne až se tu vyjádřej všici . .. . .
zejtra (dneska) zavolám chlíváka escuda ať kouká číst fórum :)
Kdy?Konečně bych se zase někde objevil :o)
Fordik : a to jako sám ? :)))
mě je datum relativně putna . .. . . čas bych si udělal :)
13týho je strahov tak co třeba další středa 20týho . .. . . tak např. kolem 18-19hod.... ?
No pokud to vyjde tak samo jedem, ale musim mrknout na směny, teď to mám nějaký rozvrkočený, strahov bez nás, jsem @ work :o/
Tya jo, to bych snad i dorazil se mnrknout, tak vymyslete datum, ale sem do 5 v praci, coz znamena, ze idealni cca kolem 19.00 hodiny
kdo je teda pro 20.8 od 19:00 ?
to by asi šlo, mám volno, čili
takže
#1 Já
#2 Kindlik
#3 Escudo
sel bych taky no ale asi to urcite nedam... :-(
No jestli pojede Q,Qb,clown,clownova,tak se pridam i ja a mozna i palacinky.
Q nemůže nikde chybět tak určitě....... Qb tady hned kopnu do zadnice a du se ho zeptat neb tu čumi na olympiádu :)
palačinky daj rozum :)

12.08.2008, 16:21 |
Katie No, z práce to mám kousek, tak uvidíme.. ale teď fakt nevim co bude za tejden :o)
Katie : to ti můžu říct naprosto přesně :) bude tejden 34 :)

12.08.2008, 16:31 |
Katie Fakt jo? Tak díky, teď jsi mi pomohl ;)
Katie : neni zač
thetuky : tebe asi neznáme ale rádi poznáme tak doval :)
ja jen NIsma doplnim nebo spise upresnim co chtel rict: ,,thetuky: tebe asi nezname ale radi pozname tak neco doval" :-)))))
Felda : to samozřejmě taky ..... když ne tak ho tam pošlem bez bobu :))))
Felda : hele v lídlu maj takový ty super McKenedy instantní palačinky :) doleješ 400ml mlíka protřepeš a leješ na pánev :) Fast a Easy :))) často si je kupuju .. .. je mi jasný co v tom je za směs a že to je kravina ale sou dobrý :)
Ja je poctive delam z mouky a mleka.A cpu do toho jahodovej dzem Schwartau ci jak se jmenuje.
a vajíčka jako nicht ? :)
jo vajicka taky a trosku soli a cukru
trochu OT ne? :)Ale pokud sebou chlapci fakt dotahnete palacinky nebudu proti :)
muzu prijit taky? To tady do klubu clovek musi nosit nejaky zapisny?
musis nismovi prinest model cejdylaka :-DDDD

13.08.2008, 07:45 |
Nismo.Power | Upraveno: 2008-08-13 07:45:49
A tady ljůkovi jeden od poršeta :)
model nepotřebuju palačinky stačej :-)))))))))))
tomarny : klidně přiď nosit nic nemusíš :)
jj ale me ten model musi dovest do brna a cestou zpatky me vzit na boby... z5 do Brnas uz pojedu klido zlutym ;-)

13.08.2008, 15:42 |
Bucci sem pro,
btw: to je ta prosecká dráha jak se tam na jaře zabil ten frajer????

13.08.2008, 21:35 |
DJ_Felda | Upraveno: 2008-08-13 21:37:10
to -Tomas_217-: No nevim nevim jestli zbyde. Pac ja mozna palacinky udelam,ale schovam v aute.A jsem zvedavej,kdo je tentokrat najde.Jo a musis se zeptat Q,protoze ten to ma pod palcem.Myslim palacinky.A navic uvidime jak budu zamestnanej v praci.Sefovani je unavny :-((
JInak koukam jak se jedna o palacinky,tak je kazdej kamarad skoro stejne jako Mila VW :-)))))))))))))))))
Asi bych taky dorazil, dle práce, termín 20.8. od 19:00 vyhovuje.
No jestli budou palačinky, toš to já dorazím asi taky.
DJ_Feldo - namaž prosím pár meruňkovým džemem :-))
konny: vzhledem k tomu odkud jseš, tak to abys pomalu vyrazil :o))
konny: Merunkovy dzem dosel. :-)))))
Jeste nevim,dám vedet zavolekte mi nedko pls den predem.. dam 100% vedet jestlo jo nebo ne:-)
Tak na Strahov jsem včera úplně zapomněl,ale datum bobů si do diáře napíšu :o)
Nismo:sám ne,vemu sebou kdyžtak bráchu :o)

15.08.2008, 09:37 |
Q vemte čubky, ať je na co koukat.
Q:ty si známej harémista, tak něco doval ty :o)

15.08.2008, 13:13 |
Kesam Q: :D
Tak to uz nekdo zaverecne shrnte. Treba nismo.Vymyslel sis to tak to zrekapituluj a shr do seznamu.
na co seznam :)))
kdo chce a může nechť přijede
Q bere čubky a Felda palačinky
Středa 20.8 19:00 na bobkový dráze prosek :)

18.08.2008, 10:03 |
FSAL tak sme vcera zase byli :), vic jak 49km/h sem z toho nevytah, sem malo tlustoch ;) pak sem nahodte rychlosti, hlavne ti povetsi z vas ;)
už trénuješ na středu jo ? :)))
já mám max 55 . . . .záleží na bobu, na žádnym nebrzdim ale na nějakym jedu třeba 48-49 na nějakym 50-51 a na jednom sem jel 55 s tim že sem posral poslední zatáčku a špatně se naklonil a trochu zbrzdil :)
nismo musi bejt na svou vejsku teda pekne vyzranej kdyz mu to tak jede :-D
Sakra, ja myslel ze je to ctvrtek, stredu mam zabitou, tak holt jindy :(
fakt to neni tolik o váze jako o tom jakej chytneš bob :)
většina lidí tolik nedá neb sou poserové a brzděj . . . .. já nebrzdim ani ve špindlu natož na proseku :)
teda ať nekecám tak ve špindlu je jedna zatáčka kde přibrzdim ale špindl je znatelně rychlejší dráha než prosek :))
tak to na prosek nejdu... i spindl by mohl bejt rychlejsi :-D

18.08.2008, 10:50 |
FSAL na bobu urco taky zalezi, kdyz prijizdej na "nastupiste", tak nektery normalne brzdej a drhnou, jak maj dojebany ty kolecka, taky nebrzdim
je to všechno o bobu no :)
Kdyz to vyjde, jako ze by melo, tak ja asi po dvou letech taky nekam prijdu :)
#x +1
Malej sirokej pan receny nismo: No doufam ze budu stihat udelat.Budu rad kdyz se aspon tam dostanu vcas :-(((
palačinky naděláš s předstihem a ukryješ do lednice voe :)))
já jsem dlouhej širokej a bystrozrakej :))
Jak to vypada, tak asi taky dorazim teda nakonec

19.08.2008, 09:57 |
Jessie | Upraveno: 2008-08-19 10:00:19
Byl to pot a krev, než se mi povedlo vyměnit službu, ale tohle jsem si nemohla nechat ujít! Konečně nějaká akce, kterou mám co by kamenem dohodil :-D A jak Felda zmínil jeho palačinky! No to se vážně nedá odolat ;)
Nismo: díky za nápad
Escudo: na Janičku se moc těším, tak jí nikde nezapomeň
johanik je skoro jak vahavy strelec :o)
Nismo: Kdyz jsou udelane dopredu,tak to neni ono.Lepsi jsou cerstve.Jinak fakt budu doufat,ze rozdelim zitra v praci praci tak,aby na me nic nezbylo.Zajezdim si s masinkou a pokud vse bude ok jako dneska,tak to stihnu.
to máš jedno, prostě je dovez :)))
nevim proc, ale v nadpisu vzdycky vidim "kokoti na snehu"
Nismo: Ja te asi roztrhnu :-))))))))))))
Jinak jeste se teda nejak nevyjadril Q a clown.

19.08.2008, 17:50 |
Q na nás to nestojí
Q: Jak na vas to nestoji.Prece ty palacinky budu hlavne delat kvuli tobe.Aby si zas mohl hledat v aute.Tentokrat je schovam daleko lepe.A jestli je najdes :-))))) Nezapomen mi prosim privezt sklenicku od McDona :-))))) Nekoho s tim musim obdarovat. Jinak mam po ......

19.08.2008, 22:00 |
Q skleničky došly. kup si... :-) ještě maj :-))))))
Tak bez nás.Zapomněl sem, že máme od šesti zamluvený kurt na squash :o(
tomarny : taky sem přemejšlel že bych to na to přepsal :))
Fordes : ty si mánička :)

20.08.2008, 08:46 |
FSAL NP: aspon bys tam nemel tu hrubku ... :-P
FSAL : právě z toho důvodu sem přemejšlel že tam příště radši napíšu kokoti :)

20.08.2008, 20:06 |
Q priste nemysli a udelej rezervaci!
Kdyby to nekoho zajimalo, tak boby mely plno.
Tak sme v Radotine na motokarach.
Takze koko*i na motokarach.
to Jessie: Skoda ze to nevyslo.Jinak to co jsem ochutnal bylo dobre.Moc mi to chutnalo.Dohoda plati.Mam napsano v diari.
tak nakonec kokoti na motokarach ale i tak fajn...taky si do nisma rejpnu :)jako Qkvecko, rezervace resi dosti :)
takže shrnutí :
firma XY si koupila tenhle den, bez předstihu kompletní areál , na internet do napsali až někdy navečer neb ve 13hod to tam nebylo
příští termín se zde dohodnem zase třebas za měsíc nebo tak na to nesejde....
termín dojdu ověřit ústně a budu ho chtít garantovanej takže že si to koupí v ten den nějaká firma mi bude u......
rezervace nemá smysl neb stojí 15k na hodinu ....... pokud by se sešlo ale 30 lidí tak bych v tom problém neviděl , je zbytečný každej dávat litra kdyby nás bylo 15.....
náhradní program motokáry radotín vydařený posezení a poježdění až na Qčka kterýmu to nejede a pořád někde bourá ;-)
Felda : škoda že jsi zmizel :)
Tak jsem doma, jeste ze sem prijel driv, aspon jsme si dali jednu jizdu, nez to zavreli, no co se da delat, motokary taky nebyly spatny :-)

21.08.2008, 08:44 |
Q Q nebourá, Q je tlustej a nejede mu to. A to že Nismo.Játro neumí předjíždět a zahákne se mezi mě a Johanika, za to Q nemůže. Sebrat papíry by ti měli... :-)
za to Q může když neumí jezdit :) né kecám . . .. za zatáčkou se vysekal johanik , já 5cm za nim takže hned do něj a Q do nás :) a udělaly jsme libovej špunt :)
stejně sem vás předjel skoro o kolo všechny :)
jo spunt jste tam udelali slusnej :)
Nismo: slovo vsechny je na povazenou :)Urcite myslis vsechny ty brzdili co se nacpali do prednich motokar :))
nismo: za super večer posílám velký dík, který doufám bude podporou pro zorganizování příštích bobů ;-)
felda: oki, domluva jasná, taky už mám poznámečku v diáři :-D Škoda, žes včera nezůstal, bylo fajn..
Q: nismovi papíry nebrat! Dovezl mě bezpečně domů a přitom řídí, až se mu z auta kouří :-))
Tomas : jj, ty co mě vyhnaly do tý poslední :)) bastardi :)
jessie : ano, kouří a to doslova :)) další termín tu zanedlouho dohodnem a radši dvakrát ověříme neb to fakt moc pošéfovaný nemaj :)
Meli jsme udelat jednu vec.Vzit si boby z drahy a jezdit po silnici z toho kopce.To by taky slo.Nahoru by nas vytahlo nejake auto,kdyz by jsme se za nej zahakli. :-)))))))
Nismo: Prave ze jsem nejak nepocital vic s casem.Musel jsem byt ve 20:00 hodin doma,protoze si manik prisel pro auto.Kdyby to slo presunout vcera na dnesek,tak bych jel.Uz jen kvuli tomu,co mela Jessie sebou :-))))
Jessie: Ja vim,no...... Kdyby se to vcera vydarilo jinak,tak je to lepsi.Priste to snad dopadne lepe :-))) Se docela tesim.
Premyslim,ze bych se dneska sel svezt na bobu. :-)))
Felda : v kolik ? taky bych se klidně stavil :)

21.08.2008, 17:02 |
Q magoři... :-))
Felda : k čemu máš foun když se ti nedá vůbec dovolat :))) kdyžtak mi cinkni na tel pod nickem když pudeš :)
Nismo: Hehehe,aby me nevolali zli skritkove :-)))) Ti pak dam vedet.