Navštíveno 5128x

Otazku vsichni znate.Kdo teda bude na Strahove?
#1 s ........
A pokud nezapomeli a stihnou to tak tusim ze i Tomassnakymtimcislem a pak taky i Escudodiscodomorodec neco rikali :-)))
ze by po par mesicich? pokud mi to nacelnik Signum pripomene tak asi jo

08.11.2008, 15:25 |
clown nacelnik Signum prijede a flakace necha ne dilne :o))
btw .. pristi stredu je nacelnik Signum ? :o))
#69 :o))
felda: od kolika hodin to bude?
ja jen kdyby se nahodou napadlo nekoho zeptat :-D
clown: jj, vychazi nacelnictvi na signuma

08.11.2008, 15:56 |
clown a kde ???? :o))
privez palacinky moulo a nemudruj ... ušáčku :o))))

08.11.2008, 18:01 |
DJ_Felda | Upraveno: 2008-11-08 18:03:14
Od 18:00 hodin na stejnem miste jako posledne.To jest na rohu ulic Diskařská x Nad Závěrkou. Omluvenky nejsou u nekterych respektovany a pozdni prichody jsou trestany dost silne :-))))
kral007: Ty uz to mas zarizeny.Signum rikal,ze te nepusti.PRoste te neuvolni a nalozi ti tolik prace,ze se do pulnoci nedostanes domu :-))))
clown: ja ti dam moulo a ušáčku :-))
ja budu to si nenecham ujit:o)

10.11.2008, 09:08 |
Smrada (M)
Bez nas. Kulturni povinnosti, jdeme do divadla

10.11.2008, 09:25 |
Alííí | Upraveno: 2008-11-10 09:25:57
Že bych oprášil zimáky? Když nebude chc.. teda pršet, tak bych se taky ukázal... Takže #5
Dorazim...snad budu stihat...mam prece slibene ty palacinky od Feldy :o)
Fordik: A nezabloudis??????? :-))))
Neboj se, už sem psal i do příspěvku o bloudění :o)

11.11.2008, 09:50 |
Alííí To je zatím jen cca. 8 lidí... Málo, ne?
Alííí: trochu náročnej, ne?
Alííí: Vis jak malo staci k detske radosti???? :-))))
treba se jeste nekdo prida...
Felda: co ty palacinky? :)

11.11.2008, 20:19 |
meris Kdyz zvladnu prohlidku bytu rychle, tak se snad taky ukazu.
Tomas: Neboj,co jsem slibil to splnim.Pro par malo lidicek palacinky budou. :-)
Jo a divim se,ze se tu jeste neobjevil Q. :-)))
super budu se tesit :)
PS: to se take divim :))

12.11.2008, 10:34 |
Alííí Musím letět z práce rovnou na Žižkov, tak se snad stihnu vrátit na Strahov včas. Ale palačinky asi KUWA prošvihnu... :o(
Každopádně chčije a chčije... :o(((

12.11.2008, 13:50 |
clown Q nebude .. je v Brne :o)
Strahoooooooooooooooooofffffff :-))))))))

12.11.2008, 14:10 |
Alííí KUWA, KUWA, KUWA ! :o( Poletim přes Prahu tak rychle, že budu na 100% ve zprávách...
Alííí: Kdyztak ti schovam

12.11.2008, 14:13 |
clown máááááááááááááááááááálo ..
budou dve patra ? :o))
Bude nas tam tak cca 7 - 8 tak to bude dobry.To mozna zbyde. Hlavne chci pripomenout,ze Nismo ma do konce roku zakaz pojidani palacinek :-))))))
tyy jo pekna priprava :)Uz se mi sbihaji sliny :o)Nevim jestli budu stihat na 18hodinu tak mi jich par chran vlastnim telem aby mi je ty skodivci vsechny nesnedli :-)
clown: Je jich 30. Vic uz nebude,protoze dosli suroviny.Do kramuse mi nechce letet :-))))
Tomas: Pokusim se.Vsak hned v 18:00 je nevyndam.Az pozdeji.
dokud tam nepovedou koleje od tramvaje tak nic. ja pro letosek dojezdil takze ne
Felda: super :)
Michal: nemel, kdyztak te nekde naberem...
muzes zacit, sem do 19:00 v praci, na prani vyssi moci :-((( proste na hovno
aha tak to uz je u me horsi...leda,ze by jel nekdo pozdeji a kolem tve prace...
ja nevim proc se buh vi jak resi predposledni strahov... jestli hodlam neco resit tak ten posledni... tohle me nejak moc nedojima, i kdyz mi sere ze se sem vsichni najednou stahujete a na strahovy predtim nejel skoro nikdo krom klasickych inventarnich kousku...
ja myslim,ze se buhvi jak neresi,resi se palacinky :D
Nevim podle ceho usuzujes,ja se jen nabidl,ze te naberu pokud se ti tam chce...je mi jedno jestli je posledni nebo predposledni,jen ho vyjimecne mam sanci stihnout :)
jasne ze chci, ale nemuzu ze dvou duvodu, ejdnak nemam auto, coz chapu ze by se stacilo s kymkoli domluvit, ale co je horsi ze proste nemuz casove pcas proste musim sedet v kanclu...

12.11.2008, 15:43 |
Zdenek (A)
Sakra! Sakra! :-9

12.11.2008, 15:46 |
clown michal .. asi je to tim, ze nejedes ty :o)))
Pane boze,ze jsem radsi nedrzel hubu.Mohl byt klid.Clovek se ozve a popichne nektere lidi,co neco slibi jestli to dodrzi a takhle se to po*ere.To je teda pekny.Priste se na to vyse*u a bude klid............ :-(((((((((((((
Jinak jak to napsal Tomas.Resi se palacinky a ne Strahov jako Strahov jako sraz.

12.11.2008, 16:07 |
clown jen dodam, za Michala, ze jsem sice jeho vyssi moc, ale v tomhle nejedu :o)) od kanclu nahoru i dolu domu bych ho vzal .. :o)
Tak Strahov se podaril.Akorat ze nedorazili nekteri,co slibili ze prijdou,ze Ufiku a zase ale dorazili nejaci prizirkove,zejo Milo :-))))))))))
to Alííí: PRiste o dve minuty driv nebo lepsi benzin na pumpe.Nejakej viceoktanovej :-))))) Jinak na priste schovam.
Zbytek ucastniku: Diky ze jste dorazili a jizda ze Strahova na McDonald nemela chybu :-)))))
Tomas: Hele,nenabidnem se u McDonalda jako dvernici za stravu a 100,-kc/h? Treba ze by jsme tam zavedli kurz zavirani dveri zakaznikem :-)))))

13.11.2008, 11:14 |
Etien (M)
no ja myslim, ze to bylo prima ;-)))
diky vsem zucastnenym ;-)))

13.11.2008, 11:18 |
Alííí Strahov prej super, ale jelikož po Praze jezdí samý jelita, tak jsem nestíhal, a ještě těch značek tam...až mě na Strahově překvapil i "přikázanej směr jízdy"... :oDD
Ale co, alespoň jsme zajeli na McD, a tam jsem jako bonus za sežraný palačinky dostal Chickenburger zdarma.
DJ_Felda: Beru jen V-Power Racing, ale Praha je kromě toho že je stověžatá, ještě i přeplněná debilama za volantem, takže mi ten benzín nepomáhá. Ale budu se příště snažit... ;o)
Jj strahov byl v poho :)Az na to, ze nam ted nesnedl vsechny palacinky nismo, ale mila :D
Chudak Aliii prisel o 2minutky pozdeji :)
Felda: no stoji to za zvazeni :)myslim, ze jsme tam meli celkem uspech a dotycni uz budou vzdycky zavirat
:o)))
Aliii: prikazany smer jizdy povavil :)))Ale na ty jelita v Pze se nemuzes vymlouvat,pac my jsme po Pze taky jeli tzn.ze jsme se zapasovali do skupiny jelit :D
Alí nebyl jedinej za tu dobu so jsme tam stáli kdo to vzal po anglicku :o) ale byl jedinej kdo si s tim dělal hlavu a vrátil se do správnýho pruhu

13.11.2008, 15:55 |
Alííí Escudo: Nerad bych s Leošem řešil pojistnou událost takhle na podzim, popř. nějakej mastnej bloček... :oDDDD
Ale vidíš - dobrá výmluva - "jéé, I'm sorry, já právě přijel z dovolený v jUnajtid Kingdom"
Tomas: Tak tam pristi mesic zajdem za tim managerem a popovidame si s nim o tom.Jinak Milovi udelime asi zakaz palacinek na cely pristi rok.Co ty na to?? :-))))))) Nismovi to v posinci konci.
Alííí: Chtel jsem uzavrit sazku jestli to strihnes nebo ne :-)))))
to je hezké, jak se neřeší Strahov, ale palačinky :-)
Felda: jsem chtěla navrhnout, že bych to druhé patro na poslední Strahov udělala já, ale tváří se mi to v práci na další noční :´(

14.11.2008, 17:28 |
-Tomas_217- | Upraveno: 2008-11-14 17:29:09
Felda: beru te za slovo :)
Jessie: to berem, ale treti patro, felda ted zvladnul 2 :o)
Jessie: jj,dve patra jsem zvladnul.Musela by si udelat treti patro.
Tomas: Musis mi to pripomenout.Ja uz jsem prece jenom starsi pan :-)))))