Navštíveno 2962x

Které z těchto autorádií mi doporučíte? Alpine CDE-9881R vs BLAUPUNKT Hamburg MP68 vs Pioneer DEH-P6900IB
odkazy:
alpine
[ Link ] BLAUPUNKT
[ Link ] Pioneer
[ Link ]
Asi záleží co od toho rádia očekáváš ?
tak určitě co nejlepší zvuk a taky aby se k tomu dal připojit něják přehrávač přes usb
Ohledne zvuku bych sel do alpine, pokud budes chtit vic poslouchat radio tak Blaupunkt, Pio je supr stredni cesta. celkove ve vysledku ani jednim chybu neudelas, pac kazdy ma nejaky plus a nejaky minus. kdybych bodoval tak rozdil minimalni - takze chce to vedet jakou chces vybavu a za druhe ani jedno nema USB, takze pripojeni prehravace pres AUX jsi chtel napsat ze :)

06.03.2009, 07:15 |
kadett | Upraveno: 2009-03-06 07:16:06
no já četl,že se dá připojit usb přehrávač přes nějákou redukci.Jak to bude hrát přes aux?Je to velký rozdíl oproti přehrávaní přes usb?Jestli ne,tak to rovnou koupím něco levnějšího a co má jen aux a hotovo
Ale ta redukce Alpine stojí balík ! Tuším kolem 4000kč ?
jj ta redukce je pekne draha - MO cena 4990 kč
to radej kup neco s AUX :)
nebo mam za peknou cenu Kenwooda s USB vsupem na celni strane
[ Link ]

06.03.2009, 10:59 |
Jiriq 9881 má full speed na iPod, jiný přehrávač jedině přes tu redukci... Ale zvukově výborná :)
Pokud USB, tak ti asi nezbyde nic jiného, než vzít Blaupunkt, protože dokupování nějakých drahých redukcí mi nepřijde jako nejšťastnější řešení. Já jsem to vyřešil takto
[ Link ] . Dobrá cena, USB, ovládání iPodu a všechno, co potřebuju.
a bude to dobrý zvuk,když budu mít připojený přehrávač přes aux?jak to hraje v porovnání s usb?
mma tu ///A přez aux do ni poštim zvuk z dvd a zvuk v poho