Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > HELIX HXA 40 X

o Navštíveno 3116x o
o 31.03.2009, 20:09 | jao01
Ma niekto skusenosti s týmto 4k zosilovacom zatial mam Helix DB4 ale mam moznost kupit tento HELIX HXA 40 X tak by ma zaujimalo ci sa to oplati vymenit.Je to asi nejaky starsi model lebo vela som toho onom nenasiel. Dik za odpovede.

o 31.03.2009, 20:38 | clown
HXA 40X mensi bratr HX400, ten byl na svou dobu super .., dB4 je 2 az 3 roky novejsi, designovan pro mlade lidi :o))

chtelo by to si to poslechnout, cenove bych to ted videl na stejno :o) zvukove cistejsi by mel byt HX40 .. , ale mel, zalezi, zda se v tom nehrabalo nejaky prase :o)

mel jsem HX20, coz byl jen 2k, buhuzel, zde zmerene vykony jeste neodpovidaly :o(

ale bejt to HX400/mk2, nepremyslel bych :o) Sam mam v social instalaci dva :o)
o 31.03.2009, 21:30 | jao01
Tak ja som kupil DB 4 za 80 EUR a teraz mam moznost kupit ten HXA 40x za 55eur tak len ma zaujima ci sa mi to oplati menit.Je v takom stave.

foto k příspěvku  od jao01

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3387 sekund.