Navštíveno 4453x

Čao potřeboval bych nejake osobní skušenosti jaké kompa jestli Kicx GFQ 6.2 nebo CRUNCH GTR 6.2Ci ... diky
ja osobne jsem pro Crunch GTR ale spis bych ti doporucil si oboji poslechnout, me osobne se jeste libily tyto
[ Link ] a prijemne me zvukove prekvapily
Sweetka: měl bych pro Tebe jedinečnou nabídku, hodně dobré kompa za ještě lepší cenu .. Večer napíšu e-mail, jestli máš zájem..
Frenkie: no me vice tahnou ty GTR jen me zajimal nazor ale prece jenom diky :)
Balthorn: ok urco se rad podivam co mas za nabidku :)
a zesik na ty GTR kdybych dal Crunch GTR 350.4 ma 100W RMS nebo Crunch GTR 250.4 75W RMS ?
spíš me jde o ten poměr výkonu jestli to ma byt stejne (repro i zesik) nebo nejak jinak
GTRka v pohode muzes dat i na radio, hrajou na nem uzasne, ale kdyz je das na zesik tak se zlepsi basy. diky jejich citlivivosti se nejak nemusi prekrmovat takze staci i GTR 250.4
Mě více sedí tedy Kicx GFQ.. Chce si to asi oboje poslechnout a porovnat..
no jo ale kde to takhle skusim? ... nikde ;)
Sweetka jelikoz ses Praha tak bych doporucil zajet k Revilakovi, pac ten ma oboji skladem a po domluve by se dalo i u me (ale to uz zas je morava), jeste moznost ze se ti ozve nekdo z kluku prazaku co maj v aute a nechaj Te poslechnout
a nebo jeste co tohle Hifonics ZXi 6.5C
je to dražší ale neznám :)
ZXi potřebují hodně vybudit, také máme skladem.. možná by se ti vyplatilo si přichystat dveře a zajet k nám.. můžeš zkoušet a zkoušet..

15.04.2009, 15:28 |
Pajk A který z nich mají lepší basy na zesíku??
Kicx GFQ 6.2 nebo CRUNCH GTR 6.2Ci
Na velmi dobré basy ti stačí i Kicx ICQ 6.2, ale podmínka je vždy slušná úprava dveří:
[ Link ] Takto provedené a velké překvapení. Bez té úpravy dveří ti ale nezahraje žádný reproduktor, viz.zde:
[ Link ]

15.04.2009, 18:26 |
Pajk jj, s úpravou dveří počítám. thx:)
Ahoj!! jsem tu nový tak Vás tu všechny nejdřív pozdravím a popřeji hodně nových zkušeností s autohifi do příštích let!!!!Můj dotaz: Přemýšlím o koupi nových komp do předních dveří.Nyní mám Mohawk mg 6.2
[ Link ] ale ten zvuk je takovej nemastnej neslanej. Přemýšlím nad těmito
[ Link ] mají 12db výhybku nebo tyhle
[ Link ] mají 18db výhybku, je tam i rozdíl v dělící frekvenci, ale tomu moc nerozumím,proto se tu ptám :). Pojedou jen na rádio JVC
[ Link ] přes zesilovač Carpower pojede v kufru tento set
[ Link ] a vzadu v platě mám tyhle komponenty
[ Link ] ty hrají řekl bych velmi slušně.Jde mi o to jaké z těchto kick do předních dveří, četl jsem na ně celkem chválu tak se budu těšit na Vaše reakce :) díky
Na rádio je lepší volba Kicx ICQ 6.2. V této ceně jsou asi naše nejprodávanější reproduktory s téměř nulovým procentem reklamací.
Nepíšeš, zda máš vytlumené přední dveře. Pokud nikoliv, hodně můžeš ušetřit na tomto akčním setu s tlumením:
[ Link ] Pokud bys měl zadní dveře vytlumené, i tak se vyplatí třeba tlumením lehce vylepit i zavazadlový prostor - auto tak můžeš lehce ztišit, a navíc zamezením rezonancí plechů zpřesnit basy.

22.01.2012, 18:01 |
ladinek | Upraveno: 2012-01-22 18:06:07
Zadní repra jsem dal na MDF podložky a mezi plato za oknem nalepil akustickou pěnu, zadní hrají dobře , přední dveře jsem netlumil zatím, protože už začala zima a venku to je na nic, ale dal jsem na zkoušku tu základní řadu Mohawk dozadu do plata a taky nic moc, připadne mi , že u nich musím dát hodně volume , aby z nich bylo něco slyšet a ještě jsou v podstatě bez basové složky a výšky strašně pískají.Proto mě lákají tady ty Kick... + to tlumení k tomu je dobrá cena, předpokládám, že budou alespoň o nějakou třídu výš než ty co mám teď a hlavně víc citlivý .Jak ta akce platí dlouho? Plánuji nákup tak na konec Února začátek Března .

Kicxy za sve penize hraji velmi dobre. Jak dlouho bude trvat akce Ti nereknu - je mozne, ze jeste mesic a taky je mozne, ze dnes skonci. Nezalezi to zdaleka pouze na nas. Ale vzhledem k rostoucimu kurzu dolaru to nevidim moc optimisticky, takze bych doporucil si pospisit :-)
Kdo driv prijde...