Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > rádio s dvd ripspeed

o Navštíveno 2453x o
o 11.12.2009, 11:39 | lendik
Potřebuju někde sehnat návod. Přítel tohle rádio přinesl,že ho dostal a nemáme k němu návod..bohužel nám nějak nafunguje dvd a nevíme proč, prostě není obraz. Jde u toho sundat panel? Díky moc

o 11.12.2009, 11:50 | Pepíno_Honda
zkus kontaktovat třeba tohoto prodejce naaukru..
[ Link ]

nenapsali si ani jaký model máš, chce to víc info, aby jsme poradili...
o 11.12.2009, 12:02 | lendik
myslím,že to je DV-725..to víte,jsem ženská :)přítel se k tomu nemá,tak to řeším já :)
o 11.12.2009, 15:28 | axetom
ze by obraz nesel kvuli potrebe ukostreni jednoho kabelu?
o 14.12.2009, 17:55 | Rom@n
Když vydržíš do zítra tak ti to zjistim, Zapojoval jsem to bratránkovi a taky jsme to řešili, je potřeba někde v menu něco zapnout a pak to běhá. Kdyžtak si pujčim návod nascanuju ho a pošlu na e-mail. Ale dnes už to nezvládnu.
o 14.12.2009, 18:21 | Bladzej
hele, nemá to náhodou vodič, který musíš připojit na ruční brzdu? to je, abys nekoukala za jídy na film.
o 15.12.2009, 08:47 | Rom@n
jj Ten Vodič to má taky aby se nato nedalo koukat za jízdy ale v menu jde na 100% tahle funkce vypnout taky jsem to chvilku hledal ale je to tam nejak navecer to sem hodim jak to ma presne byt to uz budu mit navod v ruce.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3159 sekund.