Navštíveno 10386x

28.09.2010, 15:49 |
Komba Zdarec,jak se zadává kód u rádia Blaupunkt? Je to na kazety a tip tušim CR 24.
tlacitky 1 az 4 potvrzuje sipkou na ladeni
sviti ti napis COD ?
pokud mas je tri pomlcky,je uz zbloknute a nekdo zadal spatny kod nekolikrat
kdyztak umim kod zjistit
[ Link ]
a co zkusit to rádio úplně odpojit na cca půl hoďky od napájení (i paměť) a potom zadat kód. ty najít na netu. apoň takle to bylo u originál daewáckýho rádia :)

28.09.2010, 23:03 |
Komba Tak majitel zkoušel zadat kód,ale nějak to zmatlal a teď to nejde.Jinak nevim zda něco svítí,ale asi bude svítit Code.
A co se týče čísla kódu,tak ten máme,takže jde o ten postup jak to zadat,když se to jednou spletlo.
no pokud sviti napis COD,tak to musi jit zadat...
Bladzej:odpojeni prave naopak nepomuze a aby sel kod zadat se prave radio musi nechat delsï dobu zapnuty..o)))

29.09.2010, 10:08 |
Komba Taky jsem si myslel,že se musí nechat chvíli odstát,než půjde zadat znova kod.A jak to tedy provedu,protože s blaupunktem fakt nemam zkušennost...
no dyt jsem ti to uz napsal jak....
tlacitky 1 az 4 potvrzuje se sipkou na ladeni

29.09.2010, 11:39 |
Komba ok,takže jakmile zapnu rádio,naběhne CODE,tak začnu na číslech zadávat kod a vždy potvrdim šipkou na lazení?Jo a pak to na konci nějak potvrdim nebo zase šipka na lazení? ...
Pavel: jaj, mi úplně vypad dovětek. samo že po bezproudové odstávce, se musí připojit znovu na napětí a chvilku počkat :)
Komba:ne
jednickou zadas prvni cislo dvojkou druhe atd
pak cely kod potvrdis sipkou nahoru na ladeni
Bladzej:jasny..o))

29.09.2010, 13:13 |
Komba Jo jo to mi je jasný,že pod každým číslem je jeden číselnej kod :) já hlavně chtěl vědět,jak to na konci potvrdim.Tak dík