Navštíveno 3331x 

Prosím neválí se doma v kompu někomu z Vás návod na toto rádio třeba v pdf nutně by se mi hodil děkuji za pomoc

Sice není CZ ale snad i tak trochu pomůže- 
[ Link ]  
jirko děkuji v angličtině mám já jsem spíše chtěl český abych si mohl prozatímně nastavil rádio a nebál se že mi odejde nějaké to repro ale já anglicky těmhle věcem nerozumím 

11.08.2011, 15:16 | 
tycon máš mail :-)

11.08.2011, 20:35 | 
Toxxx BMWE30: Mas v tom hokej vsak? Ale neboj za par dni to budes mat v maliku;)

Toxx: ahoj tak dneska jsem si vše naladil tak jak má být ještě sice trochu laboruju ale takhle mi ještě husina nikdy po těle nechodila opravdu kluci u pioneru věděli co dělali opravdu krásný zvuk ještě tosice chce krapet poladit woofer pořád ho slyším zezadu a to nechci chci aby byl všude kolem mne. Ale ta prostorovost nemá chybu 

13.08.2011, 18:54 | 
J0hny BMWE30, taky mam par dni toto radijko, velikanska spokojenost, akorat sem doted mel ////A a to ovladani je decentne jine :D takze taky tapu ale myslim ze den ode dne lepsi :)

13.08.2011, 22:07 | 
Daryl (A)
 ehm... napodobne :-) kde se nastavuje level pro SW ?

Daryl: vyloženě ovládání wooferu jsem nenašel proto to řeším ubíráním nebo přidáváním v nastavení šířky pásma tam se dá buďto zeslabit nebo posílit. Vím je to asi divné ale prozatím jsem na nic kloudnějšího nepřišel třeba se tam někde mrška skrývá:)

13.08.2011, 22:40 | 
ivls to BMWE30
myslim, ze neskryva, lze jen resit volume na vyhybce, jak pises

Jj přímo level jako na A/// tam není. Takže jen urovní na  vyhybce :-)

14.08.2011, 10:11 | 
Daryl (A)
 tak to je f <|> . Ruzne styly vyzaduji ruznou uroven SW a na tu manipulaci jsem si dost zvykl. takze resenim je ?

14.08.2011, 10:14 | 
clown Daryle .. poslat Pio pryc, nez zacne piskat, protoze mu odejdou smd na vystupech :o)))  hele a co zkusit nejakou //A :o))) LOL

14.08.2011, 10:17 | 
Daryl (A)
 clown: popravde jeste ho nemam doladeny. zatim jsem ho jen nechal popisknout s mikrakem, ale z prvniho poslechu se mi zatim libi. jen ten sub :-) Asi seženu neco s vlastnim remote. :)

14.08.2011, 10:43 | 
clown remote pro bass boost :o)))

14.08.2011, 19:44 | 
Daryl (A)
 nakonec ten adjustment neni az tak zakopany, takze v pohode :-)