Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > zapojení výhybek

o Navštíveno 3092x o
o 12.08.2012, 19:10 | Rak162
Zdravím jen se chci optat, zda je potřeba zapojit výhybky u komponentních předních repro co nejblíže k repro nebo je můžu zapojit v kufru a dotáhnout 2páry repro dvojlinek do dveří? Změní se nějak kvalita zvuku repro? Děkuji za odpověďi.

o 12.08.2012, 19:11 | Bladzej
je to fuk.
o 12.08.2012, 20:37 | Seat Power
tak kazdopadne je praktictejsi umisteni vyhybky co nejblize repro
o 14.08.2012, 21:23 | Ravo | Upraveno: 2012-08-14 21:28:06
2 SeatPower:
Praktičtější je to jen do té doby, než se rozhodneš jít do aktivu. V ten moment najednou stává z praktičnosti obrovská nepraktičnost.

A vliv na kvalitu zvuku asi nějáký bude, ale rozhodně mnohem menší než případný upgrade na aktiv. Takže za mě radši mírně horší (hypoteticky) zvuk v pasivu s možností jít skoro okamžitě na aktiv než opak.

Pokud se to udělá pořádně hned od začátku, tak pak jsou případné upgrady audia jen otázky výměny komponent (měničů, zesilovačů, HU...), takže velmi rychlé, jednoduché a málo bolestné, není třeba překabelovávat celý auto - prostě PlugAndPlay.
Sám jsem zářným případem a biju se do hlavy, že jsem nedal dva páry :-/
o 21.08.2012, 23:59 | noclue
daj ich do kufra k zosikom
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3571 sekund.