Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > usb kabel pro 2DIN JVC

o Navštíveno 2449x o
o 19.05.2013, 20:08 | jonaasisko
Zdravím, koupil jsem JVC kw avx72dt a rádio mi přišlo, bez USB kabelu, když jsem ho hledal tak jsem zjistil, že ho někdo dost prasácky vyrval, konektor na desce naštěstí zůstal nepoškozený, ale kabel teď nemůžu nikde sehnat...dokážete mi někdo poradit kde bych ho mohl najít?

o 19.05.2013, 21:26 | jonaasisko

foto k příspěvku  od jonaasisko

o 19.05.2013, 22:16 | cendler
je to klasické USB o 4kablech, tak pokud ti na desce něco málo zůstalo, tak by neměl být problém to tam zase napájet
o 20.05.2013, 07:37 | jonaasisko
na desce zůstal tento konektor, akorát mám dojem že má pět pinů místo 4...zajdu to vytáhnout a omrknout...no a jak mám vědět, který kabel kam patří? co když to JVCáci mají nějak přehozené a já to odpálím...? :-(

foto k příspěvku  od jonaasisko

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4249 sekund.