Zdravím,
předesílám, že se nepovažuji za audiofila, v audio technice se moc nevyznám, ale taky většinou neposlouchám mp3, protože nějakou kvalitu vyžaduji. Měl jsem v autě (jedničková Fabia) rádio Pioneer, na kterém jsem přes aux vstup nebo z flash disku poslouchal hudbu (flac) a znělo to výborně. Nedávno jsem si pořídil nové autorádio Pioneer (model MVH-S420BT), abych mohl hudbu poslouchat z telefonu bezdrátově. Zároveň to podporuje flac soubory ve vysokém rozlišení, což bych sice v autě nepoznal, ale nemusím aspoň nic převádět. Problém ale je, že zvuk je od samého začátku příšerný. Téměř všechno zní jako 128 kbps mp3, nebo dokonce ještě hůř. Je jedno, jestli hudbu pustím z flash disku nebo z telefonu (Redmi Note 10 Pro). Z telefonu poslouchám hudbu přes bluetooth i doma se sluchátky nebo na velkých reproduktorech a reprodukce je OK, jen v autě to zní po výměně rádia šíleně. Prošel jsem všechna možná nastavení, ale zatím jsem to nijak nevyřešil. Nenapadá někoho, kde by mohl být problém? Předem moc děkuji za případné odpovědi a nápady.