Navštíveno 4701x

Neznáte někoho (ne firmu), kdo je šikovnej a vymění mi autorádio v Plzni, aniž by mi v autě cokoliv urval? Možná se mi budete smát, ale nemám ani blbou garáž a patlat na parkovišti to fakt nehodlám. Rádio je kvalitní, je tam externí mikrofon (čili se musí odendat lišty v interiéru), vyvedené USB do kastlíku apod., asi dvacet kabelů a různé redukce, takže to rozhodně není záležitost na čtvrt hodiny, ale spíš hoďku a půl nebo dvě. Nicméně místní firma za to chce 1000 Kč + DPH a to mi přijde fakt ujetý, takže kdyby tu byl šikula a chtěl si vydělat pětikilo bez dokladu, tak sem napište kontakt, díky. Hlavně ať to není někdo, komu pak zbyde pět kabelů a nebude vědět, co s nima :-)
Předem díky.

11.04.2008, 13:12 |
Prady
Prady - dík, ale to je přesně ta firma, která chce 1000 + DPH :-) Proto doufám, že tu někdo má dobrou zkušenost s nějakým šikovným klukem, kdo to nebude dělat 3 hodiny a s cenovkou práce 350/hod.

11.04.2008, 14:51 |
SIS Zdary, co máš za rádio a za auto?

11.04.2008, 14:52 |
Augi Má JVC AVX33 a chce to dostat do E46
Tam to chvilku potrva, trochu komplikovanejsi rozebrani palubky, nez dat ramecek a zasunout...
tisícovka s ohledem na auto a rádio mě přijde jako dobrá cena
lepší než pak mít nainstalovaný rádio za péťo a mít poničený půlku plastů v interiéru
Možná máte pravdu. Uvidím, domluvím se s uživatelem SIS, se kterým jsme to odpoledne trochu řešili a uvidíme.
To je hrozny prase =D Nee, vubec ho neznam ;)
Kdyby jsi byl blíže, tak mám nekdy i dobrej den, žr bych to udělal za pokec :) někdy se i nudim :)
Jo, já taky znám lidi, co jsou šikovní, ale vesměs bydlí někde úplně v řiti, třeba na Moravě nebo tak. Tady u nás na západě je to neslavný :-)
Hlavně by to chtělo někoho, kdo už interiér E46 rozebíral... další schopnosti asi potřeba moc nejsou :-)