Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > jak zapojit repra?

o Navštíveno 4429x o
o 17.07.2008, 15:50 | Petura | Upraveno: 2008-07-17 15:58:32
jsem fakt lama, neb vymyslet jak zapojim repro v autě ...
ted je středobas ve dveřích a výškáš s kondíkem v palubce (origo zástavba), jelikož repra chci vyměnit a nechci tahat nový kabely, tak přemýšlím jak zapojit nový repra s výhybkou na stávající dráty a tak abych nemusel rozdělat půlku palubky ...
představa byla taková, že prostě vyměním repro za repro a bude, ale jak a kam zapojit výhybku?
protože do výhybky jde drát z rádia (zesilovače) a pak z ní do středobasu a do výškáče a teď autě to je zapojený viz. obrázek (aspoň si to tak mylsim)
nový repra by tak taky šli zapojit ale u výškáče by musel být kondík a né výhybka - už se v tom nějakou chvilku patlám a nic mě nenapadá ...
prostě mi tam pořád ten jeden drát chybí ....

foto k příspěvku  od Petura

o 17.07.2008, 16:31 | Frenkie
mnoo jestli je to tak inteligentne jak v octavii tak muzes dat vstup na vyhybku co jde od radia, na stredobas bys teda natahl kousek dvoulinky a vysku bys pouzil co je puvodni od stredu na vysku. orazevaci kondik byl az na vysce tim padem by to nemelo nicemu vadit
o 17.07.2008, 19:38 | Petura
hmm takže se natažení dalšího drátu asi nejspíš nevyhnu ... :o(
jsou nějaký kompa který maj výškáč s kondíkem? to bych nic tahat nemusel, a kdyby jo, tak to mi už nic nebrání v tom natahat káble k zesilovači :o)
o 17.07.2008, 19:51 | Brian | Upraveno: 2008-07-17 19:54:14
jo jo tak to se nevyhneš...Kabelk od středobasu daš na vstup do vyhybky a ud vyhybky musiš natahnout kabel k vejšce...ale pokud jde o muj nazor..tak ja sem si docela oblíbil koaxiální repro...jen připojíš kabel a hraje to.když nekoupíš ty nejlevnější tak i dobře. :-)
o 17.07.2008, 20:37 | Frenkie
ale vzdyt to mas kablik tady +- 10cm od vyhybky k repru.takze kdybys vzal dejme tomu 30cm dvoulinky a na druhou stranu stejne mas kabliky u repro akorat bys predelal origo kabel od repra k vysce aby pasovaly kontakty a je po problemu :) v tomto pripade bych asi ani nemluvil o tahani neceho. spis jen lehci uprava
o 17.07.2008, 21:23 | Petura
frenkie: tady bude víc tahání, je to do Peugeotu 806 a tam vzdálenost mezi výškáčem a středobasem do dveří je víc jak 50cm ...
a když už bych kvůli tomuhle musel rozhodit palubku (což fakt nechci),tak bych rovnou natahal káble k zesíku...
chtěl jsem jen vyměnit repra za nový, ale asi to jen tak nebude no :o/
tak buď seženu něco s kondíkem u výšky nebo tam frknu koaxi
o 17.07.2008, 21:54 | Petura
tak jsem asi zvítězil :o) [ Link ]
o 17.07.2008, 23:28 | Frenkie
mnoo ale podle me je tim orezavacim kondikem myslena ta vyhybka, takze zas budes muset tahat, ale radej pisni milanovi on ti rekne presnej :)
o 18.07.2008, 07:10 | Petura
právě že jsem Milanovi psal a tohle mi doporučil, že to je bez výhybky ... no kdyby to tak bylo, tak je to pro mě ideální a mám to bez práce ...
v palubce vytáhnu původní výškáč na konektor pipíchnu ten kondík (výhybku) a pak výškáč a středobas jen vyměním kus za kus. Když se mi repra nebudou po zvukový stránce líbit, tak je dám do zádu a na předek pak natahám kabely a půjde to přes zesilovač.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4244 sekund.