Čaute, mám dilema. Vlastním rádio Alpine 9886r ke které jsem nedokázal sehnat BT modul.
Takže se teď rozmýšlím, jestli jsi mám k tomu koupit nějaký Parrot handsfree nebo popřemýšlet o prodeji rádia a koupit nějaký novější model s vestavěným BT? Nevím, jak jsou na tom novější rádia např. od Alpine s kvalitou atd. Dáte mi nějaká doporučení prosím? :) Já sám se asi nedokážu rozhodnout :) Díky
Ked pozeraš na cenu tak toto: [ Link ] alebo o trošičku viac je aj totok: [ Link ] alebo o trochu viac, viac je aj toto: [ Link ] z usb-čkom z čelnej steny alebo toto čo ma usb zo zadnej strany: [ Link ] len akorat že je o liter drahšie, nechapem sice prečo, ale je to tak!
Já k 9884 na aukru koupil BT modul KCE-350BT... tedy ten první Parrot modul co Alpine prodávalo. A můžu říct že to funguje jak s Androidem tak s Windows Phone na jedničku... Chtěl jsem si zachovat aktiv s Imprintem a nové HU Alpine toto už nepodporují, alternativa byla Pio 88RS (to nový), ale když jsem sehnal BT modul, rádio si nechám a jiný nechci :) I když je to zrovna to základní z trojky 84-86-87 :)