Navštíveno 7753x

Zdravim mam dotaz čim muže byt zapřičiněno že bassy z meho auta zavřeneho ani otevreneho se nejak netahnou.
Ani po otevreni dveři nic moc kamoš ma Dvojkovou ibizu R.v. neco kolem 95 a ma v kufru 200w RMS nejaky šmejd od magnatu když otevre kufry nebo dveře basy se jen šiři po okoli.
U mně nic a to mam boky kufru vytlumene 1,7mm Groun Zero.A spodni stena kufru ktera temeř zakryva kufr sinus 2,7mm bitumen + stp anticor 1,8mm
Sestava:
Radio Kenwood kdc bt 61U
Předni repro Gladen Alpha 165 dveře vytlumene
Reproduktory v platu Ovaly Gladen 6x9 koax.
Ground zero HC 13X komp.
Subwoofer Helix SPXL12 1500w RMS 3000W zapojen 2R
Sub zes. Vibe Black box bass 1 1200w RMS 2 Ohmy
Dveře + plato zapojeno na 4 kanalu Crunch mxb 4150
napajeci kabel zealum 50qmm pojistka 300A
Baterky 55Ah+95Ah zkratovy proud 500A + 850A

Ozvučnice je bassreflex od Sekinu primo pro tento woofer
A odkud jsi kdyby ti to chtěl někdo okouknout?
*Oprava všiml sem si v textu chyby ktera pak nedava smysl.
U mně nic a to mam boky kufru vytlumene 1,7mm Ground Zero.A spodni stěna kufru ktera temeř zakryva bassreflex sinus 2,7mm bitumen + stp anticor 1,8mm
bassrelex musi dychat, takto ho mas nefunkcny..
je skoro jedno cim a kolko mas vytlmene, dobre tlmenie zvysi len presnost basov, ale nie objem
Nevhodny a poddimenzovany zesilovac na woofer....jinak hraje to az s 3kw jinak ten woofer nevybudis .. vyzkouseno s nekolika typy monobloku
Děkuju moc za rady. Jak by jste to řesily s tim bassreflexem vy umistit ho na jine misto,otočit bednu aby bassreflex tlacil nahoru,nebo proste jen koupit jinou ozvučnici díky.
Pepe co bys mi doporučil za zesilovač díky
Musis zkoušet klidne bych nechal tuto a natrobek bych dal z boku... se zesikem ti nejak nepomuzu pouzity na foru slusny nejsou leda 1.6000gz tusim tam byla je tam i 8000 ty vych se vyhnul stejne tak jak xikanum
hele a jaky byl ten zesilovač od helixu spxl 1000
Nebo si udělej vejlet,Pepe rád a moc dobře ladí basreflexy,ale nevim co si řekne za práci a know-how
Dej pryč to idiotsky plato,dostatek místa před bassreflexem,výhod ten kapacitor a tu druhou baterku a dej jednu poradnou a porid poradny zesilovac a budeš spokojeny
Diky Plato rušim kapacitor už nepotřebuju baterku necham ničemu nevadi + jako hlavni baterku dam asi hollywood nebo groud zero 25 nebo 35ah poklesy ve špičkach nemam zatim uvidime až seženu jijej zesilovač
Tam byl nejvetsi problem vtom plate a zakrytem bassreflexu si myslim,proste to bylo jako treba v sedanu kde se ty basy taky spatne siří,protoze je sub uzavreny v kufru a zvuk se spatne dostava dopredu k posluchaci,nebo z auta.
A vem tu silnejsi a lepsi baterii co ted mas tu dej dopredu a tu hifi baterku co poridis dej do kufru co nejbliz zesilovaci.
Bylo by možne presunout ten bassreflex na tuto bočni stranu ?
Nebo Pripadně jeste zhora a zesilovač posunou pres ten volny prostor do strany.
Dik

No takhle od oka bych řekl, že na tento bok to nedáš, protože ti bude překážet subwoofer ne?
Jinak jak máš teď zapojený baterky?
Předni Rele zadni Varta propojeni Hollywood a z te do zesilovače
To pro ně nemusí být nejlepší
co presně mysliš to propojeni? Ja myslim že ta Hollywoodka to sama nepotaha.
Nic noveho sem se nedozvedel ve předu ta 55 nejede vubec pokud nenastartuju a vzadu 95 + SPV20 a taky sem si nevšiml nejake neplechy.
Samozřejmě to není o okamžitém efektu ale o životnosti.
o životnost mi zas tolik nejde pravě o ten efekt mi jde ne aby mi napěti v autě padalo na 12,5V z 14V zkusim jeste silnějsi altik a když ne tak Powercell 4000 a vim že když budu chtit časem neco silnějsiho což asi ne :D Ale už budu mit jistotu.