Navštíveno 6155x

Zdravím, potřeboval bych poradit s umístěním wooferu, jde o hondu accord 1997, nechci bednu do kufru, takže budto nějak do plata třeba s magnetem nahoru, nebo někam zastavět, třeba pod kastlík, nebo pod sedačky, místo rezervy to nejde bo je tam bomba LPG, byl bych rád, kdyby se našel někdo z trojůhelníku břeclav hodonín brno kdo má něco už za sebou a byl by ochotný se sejít, mrknout na to a poradit či pomoct... nepotřebuju aby mi to vymlátilo okna, ale basová složka mi tam chybí, takže ji potřebuju dohnat, díky.
je to sedan - 4 dveře + víko kufru
V tvojem pripadě bych ti doporučil 2X Gladen Free Air do plata budeš nad miru spokojen.
Připadně vytlumit a uzavřit dveře a použit kvalitni repro a zapojit pres zesilovač ale aby to fakt pěkně hralo tak je to otazka 5-10 000
zdeno7311
Případně jo? Není to základ?
Jsou i woofery co zahrají velice dobře v 15l bedně. A to je taková krabička...
Vytlumené dveře mám, ale mám v nich jen kompa zatím bez zesilovače, proto bych byl rád kdyby tady byl někdo tady z okolí a pomohl mi třeba i s domečky pro výškáče, samozřejmě ne zadarmo...
Mcdodo: opravil jsem si adresu, na seznam jsem zapomněl heslo, pošli mi to ještě jednou na centrum, dík.
kiklop32
Ja mu to navrhnul.
V podstatě moje odpoved sla trochu mimo tema on se pta na woofer a ja mu radim o utlumeni dveřia vymeně repro.
Proto to připadně