Navštíveno 5906x

09.06.2016, 08:55 |
Nedi zdravíčko, řešil tu někdo z Vás, zabudování reproduktorů na zadní víko kufru ? jde mi o to, jestli postupovat vytvořením šablony z MDF, poté postupovat laminátem do výsledné podoby . . případně "nahulváta" z pěny a z té poté vymodelovat tvar. Potřebuji tam usadit jeden pár reproduktorů. Přední dveře - 3 pásmo, plato 2 pásmo a 3 pár bude v kufru. Díky.

10.06.2016, 08:16 |
Nedi nahrazuji v předních dveřích 2way na 3way a jeden pár mi zbude, včetně volného kanálu na zesiku ( na přední dveře bude samostatný ) a rád bych je někam umístil. . hrál jsem si ještě s myšlenkou, předělání zadního plata a dát tam oba páry.
Viac pruzkov neznamena viac adidas :D ked davas dopredu 3way, asi to nebude nejaky low-end, a chcel by si si to pokazit zvukom zozadu ???

10.06.2016, 10:22 |
Nedi tak to samozřejmě ne, jde i o to, že auto bude do budoucna sloužit i jako předváděčka, a přeci jen, to musí trošku vypadat, proto jsem si říkal, když zbude jeden pár repro, tak je umístím někam do kufru, a budu s nimi hrát, jen když bude auto otevřené.
A prozradíš nám co to je za repro?

10.06.2016, 11:08 |
Nedi dopředu Gladen zero pro 3way - a v zadu Gladen SQL. s tím, že mam 2 páry.
Udělej kostru z mdf a po lamino
Dal ych pak dal mozna konektor kde ty repro pripojis jen kdyz budes stat a hrát nekde na srazu apod...a bezne hral jen na repro z předků.