Navštíveno 5242x
Dobrý den. Jsem začátečník, ale práci si dovedu udělat sám. Mám na svém autě nataženou veškerou kabeláž a moje otázka zní.Chtěl bych poradit se reproduktorama a rádiem do auta. Nevím jakou značku a tak. Druhá věc je velikost reproduktorů. Díru na reproduktory ve dveřích mám průměr od středu usazovacích děr 155 mm a nemohu nikde najít žádné reproduktory ani rady, které bych tam měl osadit. Stačí mi reproduktory jen do dvěří, tedy 4 reproduktory a palubní reproduktory 2, takže aby mi vše hrálo tak jak má. Bohužel nikde nemůžu najít reproduktory přímo na VW golf 3. Mohu Vás poprosit o radu ? Děkuji
Napiš na www.carmedia.cz, už tři auta jsem postavil s komponenty co mi doporučili a vždy spokojenost. Vše mají skladem, poštovný zadarmo a rádi poradí.
Súhlasím... :)
Ja som nedal zo začiatku na carmedia, pozeral som hodnoty na papiery, ale v skutočnosti boli iné.. a každý zosik či rádio si s reprom inak sadne ;)
na carmedia (dříve revilohifi) ti určitě doporučí vhodnou kombinaci. budeš potřebovat i podložky pod repro, které mají také skladem.