Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jaky vhodny material zvolit

o Navštíveno 6346x o
o 04.07.2016, 19:28 | TomasT
Potrebuji vyrobit zakladnu pro zesilovace, nic sloziteho, jen vhodne uriznuta "deska" kterou prisroubuju na auto. Ale nedari se mi zvolit vhodny material. Dala by se pouzit MDF, ale proti je nasledna esteticka uprava kterou je nutne provest, coz se mi nejak nechce. Z estetickeho hlediska by mne vyhovovalo tmave kourove plexisklo, jenze se bojim ze je to material pomerne krehky a mohl by tema otresama v aute prasknout, coz by mohlo mit katastrofalni nasledky.

Poradi mne nekdo nejaky rozumne pevny material? Napada mne jeste kartacovany eloxovany plech, no zase jsme u toho ze je to relativne draha zalezitost.

o 04.07.2016, 19:42 | mr.brain
Udělal bych to normálně z MDF a potáhnul látkou (pokud to bude vidět, jinak bych to stříknul třeba černým sprejem) - když dobře trefíš odstín bude to pěkně ladit i s kufrem.
o 04.07.2016, 20:43 | TomasT
Potreboval bych 500x600mm tloustky 6-8mm, neprekazi nekomu?
o 04.07.2016, 22:29 | noclue
pri hrubke 6-8mm mdf nestaci pevnostne...
5mm alu
12mm mpx
atd
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3999 sekund.