Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > BLAM Relax 165RX na rádio

o Navštíveno 7268x o
o 10.04.2021, 14:51 | ado1980
Zdravím Vás priatelia.
Som tu na fóre nový a chcel by som Vás požiadať o radu a názor.
Chcem si vylepšiť hudbu v mojom VW Golf VI ročník 2010. Pôvodne originálne rádio VW RCD 310 som vymenil za čínsky ISUDAR PX6. Z rádiom som zatiaľ spokojný, po zvukovej stránke je počuť zlepšenie oproti pôvodnému RCD 310, ale chcel by som to ešte upgradovať, to znamená, že mám v pláne vymeniť predné originálne reproduktory za kompá a samozrejme komplet vytlmiť predné dvere. Do zadných dverí nechcem dávať žiadne reproduktory a zatiaľ nechcem riešiť ani subwoofer. Reproduktory budú napájané priamo na rádio, rozpočet je obmedzený, takže zosilňovač nebude.
Keďže chcem reproduktory napájať priamo na rádio hľadal som kompá s vyššou citlivosťou, aby ich dokázalo rádio vybudiť a samozrejme s dobrým zvukom. Po prečítaní recenzií a odporúčaní mám vyhliadnuté kompá BLAM Relax 165RX respektíve ich nástupcu BLAM Relax2 165 R2X. A teraz moja otázka : BLAM Relax 165RX majú impedanciu 2 Ohmy, mam preto obavu, aby sa kvôli nízkej impendancii nezničil zosilňovač v rádiu (v tom ISUDARE je zosilňovač ST7851). Môžem ich teda pripojiť bez obáv priamo na rádio?
Vopred ďakujem za akúkoľvek radu a názor.

o 10.04.2021, 21:14 | 1996SW
Zdravím,
pokud vím, tuto kombinaci montují a doporučují v Hradci K. tak tam je vše v nejlepším pořádku. Přeptej se tam u Jirky.
o 10.04.2021, 21:45 | ado1980
Zdravím
V Hradci K. myslíš v CarMedii? Práve na ich stránkach som si o tom čítal, že ich odporúčajú na montáž na radio kvôli ich vysokej citlivosti 95bB. Len sa chcem uistiť či aj na môj ISUDAR PX6 by boli vhodné, keďže neviem či ten zosilňovač ST7851 je stabilný do 2 Ohmoh, ak nie, čo to môže spôsobiť. Chcem sa uistiť, lebo nerád by som prišiel o rádio.
o 11.04.2021, 00:55 | kiklop32
Stačí se podívat sem:
[ Link ]

a všechny verze mají:
Excellent 2 ? driving capability
o 11.04.2021, 13:14 | ado1980
kiklop32 Vďaka.
A ovplyvní nejako negatívne fungovanie toho zosilňovača to, že bude napájať 2 Ohmové reproduktory?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3231 sekund.