14.05.2021, 08:45 |
Sau Nasel by se tu nekdo z vychodu nasi vlasti, uplne najlip zlinsko ale neni to podminka, kdo by si poslechl moje auto?
O co mi jde - mam Fiestu '18 s puvodne zakladnim, obycejnym radiem a repro z vyroby. Nehralo uplne hrozne, ale k dokonalosti melo taky daleko. Rozhodl sem se ho tedy zlepsit - nechal sem vytlumit predni dvere a vymenit v nich repro. Zadek sem nechal jak je, stejne rak radio je puvodni - to bohuzel diky totalni integraci do palubky ani vymenit nejde. Repro sem si nechal doporucit i tu chvalene od Blamu.
Potud dobre, kluci jako tak odvedli dobru pracu. Problem ale je teda ze su z toho vcelku zklamany. Prakticky podle ma nenastal zadny posun. Ja bych rekl ze se zvuk zlepsil tak snad o 10%. Nebo proste sotva znatelne. Vysky mi prijdou jako by hraly nekde za zavesem, basy sotva slysim. Nevim. Kdyz to srovnam s Octavii 3, kterou jezdim v praci s zakladnim nijak neupravovanym audiem tak to hraje o tridu lip...
Hledam teda nekoho kdo by si to poslechl a poradil, co je "spatne", co by sa melo zmenit ci udelat aby hralo dobre.

14.05.2021, 09:08 |
Sau Vzhledem k pocasi nic nemam o vikendu na praci, k tobe to mam vcelku kusek, klidne sa tak o vikendu mozu zastavit, pokud si ochotny.