Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > zapojení repro - jakou zvolit variantu

 o Navštíveno 5275x o
o 18.12.2021, 01:47 | Fredd46
Ahoj, budu měnit repro a přemýšlím nad jiným zapojením. Mám 6 repro, komponentní do předních dveří + zadní dveře a C sloupky. Radio 4x50W, 4ch zesilovač 4x100W 4 Ohm, nebo 4x 120W 2 Ohm + SW na 2ch zesilovači. Momentálně mám zapojené přední kopa na rádio a zadní dveře + C sloupky na zesilovači. Zapojil jsem takto, aby byla možnost odpojit zesilovače spínačem na buzení a vypnout tak celou zadní část a mít puštěné jen rádio s předními repro. Nicméně nové přední repro jsou silnější a zasloužili by si být na zesilovači.

A = přední dveře - komponentní Herz CK165 - 95W
B = zadní dveře - Herz CX165 - 70W
C = C sloupky = Rockford Fosgate P1683C - 60W

Varianta 1
A+B na zesilovač a C na rádio

Varianta 2
vše na zesilovač. A na 2ch a B+C paralelně (2 Ohm 130W) na druhé 2ch.

Varianta 3
B+C na rádio a A na zesilovač každý repro na jeden kanál bez výhybky za použití HP a LP na zesilovači.

Varianta 4
nechat jak je, tedy A na rádio a B+C na zesilovači. Je tam výhoda toho odpojení, které je docela praktické a vzdálenosti repro od zesilovače/rádia, ale přijde mi škoda dát nejsilnější repro na rádio.


o 18.12.2021, 11:30 | Směty
Stačí kompa do předu na zbytek se vykašlat, ostatní také potvrdí. Je možnost si to vyzkoušet, ale budou to vyhozené peníze a čas. Postupem času přijdeš k závěru že stačí repro ve předu a basák.
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3194 sekund.