Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > 1din autorádio s kvalitní auxem.

 o Navštíveno 1547x o
o 08.09.2023, 20:34 | hyneksebek | Upraveno: 2023-09-08 21:26:46
Zdravím, mohu poprosit místní znalce o radu ?
Po letech mi odešlo autorádio JVC KD-G441. Používal jsem aux vstup pro připojení externího přehrávače. Zvukově bylo fajn, ale dalším modelem bych se chtěl zase posunout. Současná nabídka je docela mizerná a koupit autorádio s "kvalitním zvukem" je docela obtížné. Po načtení nějakých materiálů jsem koupil Sony DSX-GS80 a konkrétně zvuk přes aux je bída a to mám za to, že je to snad i mono :-(
Takže hledám dál. Tímto bych vás chtěl poprosit, jestli byste mi neporadili značku, řadu nebo konkrétní model, pravděpodobně i z bazarových vod, kde bych mohl dostat analogový, neutrální a organický zvuk, plné čisté středy, pevný bas a čisté výšky ? Sice budu primárně používat pouze zesilovací část (vstup aux), ale i do té se promítá konečná charakteristiky zvuku.
Další výbava buď cd mechanika nebo usb s podporou mp3, alepoň 3 pásmový ekvalizér a alespoň jeden pár zadních rca výstupů, taktéž kvalitních. Aux (jack) ideálně s předním vstupem.

Moc děkuji za cokoliv.


o 01.10.2023, 12:44 | hyneksebek
Neaktuální, prosím o uzamčení, děkuji.
o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3802 sekund.