Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Silné puknutie v reprákoch pri zapnutí a vypnutí zosíka

o Navštíveno 1539x o
o 09.01.2024, 22:21 | ruby
Ahojte,
Potreboval by som poradiť. Rozhodol som sa nahodiť zosík a DSP (ktorý mi ležali v skrini) do auta. Ale pri zapnutí a vypnutí autorádia dosť silno pukne v reprákoch.
Čo som skúšal:
- odpojil som signálové káble na zosíku (napojené len repráky) - pri zapnutí a vypnutí zosíka stále pukne,
- natiahol som uzemňovací kábel z iného miesta - pri zapnutí a vypnutí zosíka stále pukne,
- zmeral som odpor natiahnutých reprokáblov (a samotných reprákoch) - s tým by problém nemal byť.

V čom môže byť chyba, čo by som mohol ešte skúsiť? Poprípade ak je problém so zosíkom, oplatí sa to dať opraviť - opravuje to ešte niekto? :)

Zostava :
- Kenwood DNR3190BTS,
- Mosconi 6to8v8,
- Alpine MRX-V70,
- Focal PS165F
- OEM subwoofer alebo Gladen SQX 08 VB
(napájací kábel z baterky 35mm2 a z kostry 21mm2)

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3126 sekund.