Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Kenwood USB kapacita

o Navštíveno 1698x o
o 12.01.2024, 15:32 | RedBaron
Ahoj,

jsem tu snad po deseti letech, nainstaloval jsem funglovku rádio Kenwood KMM-309BT které má USB a z toho taky hodlám nejvíce hrát. Jelikož mám doma na NAS nasbíráno nepřeberné množství muziky, začal jsem odtud a kopíruji tam několik složek dle stylu, několik oblíbených alb a pak vytvořené směsi.

Koupil jsem k rádiu USB Samsung 256GB. Jenže už poněkolikáté jsem narazil na to že rádio nepřečte všechno. Nejdřív neumělo NTFS ani EXFAT tak jsem sehnal nějakej prográmek, který umí 256GB naformátovat na starý formát FAT32. Pak to začalo jít, tak jsem jeden víkend zkompletoval sbírku cca 700 složek a říkám s muzikou mám vystaráno, otestováno že to hraje veškeré formáty FLAC co tam mám až do 24/192 přestože píšou jen 24/96.

A ejhle, znovu zjišťuju že to hraje jen 170 složek ze 700 a zbytek se tváří jako by tam nebyly. Nikde na podpoře ani fórech se nedočtu jakou kapacitu USB vlastně tahle řada umí maximálně přečíst. Nevíte to někdo?

o 17.01.2024, 17:14 | muSlim | Upraveno: 2024-01-17 17:15:40
Matne si vybavujem tieto (Kenwooďácke) mrdky, nebolo tam skôr obmedzenie v počte hlavných (root) foldrov? Inak FS je dobre že si dal FAT32, iné to väčšinou ani nevie, pokiaľ to nie je nejaký 1/2DIN multimedia sráč.
o 30.01.2024, 18:18 | RedBaron
V hlavní kořenové složce je asi 15 složek dle žánru a v těch pak desítky až stovky albumů a kompilací. Výrobce uvádí že to žere max. 999 složek, podsložek nebo souborů ve složce, to jsem ale nikde nepřešvihnul. Tu sbírku mám samozřejmě připravenou v kopii na NASce, ale už jsem z toho blbej, přeformátoval jsem to na poloviční formát 128GB, z poloviny udělal MP3 a furt to 3/4 věcí nevidí.
o 30.01.2024, 23:49 | muSlim
Tak mi napadá ešte či tam nemáš diakritiku v názvoch, dodnes to veľa výrobcov nemá rado (UTF-8 ešte asi nevideli)... prípadne by som formátol na FAT32 ale pod *nixom, kor keď to máš uložené v štruktúre akej potrebuješ, tak sa s tým dá pohrať. Mrkni najprv na diakritiku, tam býva tiež kameň úrazu.
o 06.03.2024, 12:08 | RedBaron
Kdyby to někoho zajímalo tak to umí maximálně 64GB a FAT32, to je celé. Diakritiku jsem dával pryč, ale tím to nebylo, kromě obskurních znaků jako ve slově "Queensr?che" tomu nic nevadí.

Ještě si uděláte složky pod čísla aby hrály popořadě a prvních sedm je stejně nějaký mišmaš který si rádio stanoví samo.

Celkově lituju že jsem šel do klasiky od známé značky a nevzal Androida 2DIN za litr...
o 14.03.2024, 14:25 | muSlim
Tak hlavne že sa to vyriešilo, support na <64GB ale prekvapuje v roku 2024 :-D
o 16.03.2024, 20:47 | rosak
Barone, s tím správným řazením by Ti měl pomoci FatSorter, asi půlmegová instalačka.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3475 sekund.