Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Svítí mi diota na subwooferu

o Navštíveno 1280x o
o 10.02.2024, 19:18 | Eisp
Zdravím . Dnes jsem zapojit aktivní subwoofer a chci se zeptat všechno jede jak má zvuk hraje . Jenomže pořad svítí i když mam klíče v ruce zapalování vyple. Je možné ze to tak má byt od výrobce ? Nevybije mi to baterii ? Rem kabel mám napojeny jak má byt . Díky za názory

o 10.02.2024, 23:21 | Axton81
Ahoj
Rozhodně to tak od výrobce jistě nebude a dle mého názoru bude právě chyba v tom zapojení remote kabliku, jelikož ti tam jde stále proud.
Určitě zde popiš v jakém autě si subwoofer zapojoval,o jaký subwoofer se jedná a jak jsi kabeláž zapojoval.

Já kdysi řešil podobný problém, když jsem měl dvojkovou Octavii a dával jsem tam čínský Isudar rádio.
Remote se vesměs zapojí u iso konektoru na modrý, který bývá jako napájecí, pro elektrickou anténu.
Měl by to být spínací, tudíž přerušované napájení.
Ten čínský Isudar to měl natvrdo stále napájení, tak mi taky zesilovač běžel pořad.
Zprvu jsem si tam dal samostatně kolebkový vypínač a poté jsem si natáhl drát z pojistkové skříně přímo ze spínaného napětí.
To rádio byl stejně šunt, tak během pár měsíců letělo z auta pryč.
Když jsem potom dal rádio od Kenwood, tak už z remote kabelem přímo z elektrické antény nebyl žádný problém a vše fungovalo, jak mělo.
Nejsem v těchto věcech nijak znalý, tudíž ber můj příspěvek, jen jako informativní.
Tvůj problém může být klidně jinak.

Trochu vyčkej a jistě ti tu napíšou skuteční odborníci, kteří se v tomto oboru pohybují.
Nicméně popiš tedy způsob jak jsi kabeláž zapojoval a o jaký subwoofer se jedná a třeba tu přidej i foto toho zapojení.

Co se týče baterky, tak pokud to necháš stále zapojeno, je tam pravděpodobnost, že za pár dní už bys nemusel nastartovat, takže radši odpojit.

Ať se zadaří a jsi spokojený
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3064 sekund.