Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Fabia 1 2003 výměna origo repro

 o Navštíveno 274x o
o 12.05.2024, 19:21 | Jsemtoyboy
Zdravím, mám obyčejný dotaz.
Fabia 1 2003 , přední dveře elektrické stahování oken. Chci vyměnit origo repro. Asi [ Link ]
?
- Chci vyměnit asi jen přední , protože nevím jak bych zapojil ty zadní například ZADNÍ - Reproduktory Hertz DCX 100.3, nevím jaký kabel a do čeho ho zapojit, neumím pájet , neumím s elektřinou, tak třeba do budoucna.
-Je to lehké zapojit? Kde mě reálně může potkat problém? Na co si dát pozor? Co ta redukce? asi tam bude návod tak bych to měl zvládnout. Do budoucna možná basový reproduktor pod sedačku něco malého. Doporučíte jaký 2000-4000 CZK? případně kabely k basovému reproduktoru a vybavení- páječka+matro?

Děkuji za všechny rady


o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3828 sekund.