09.02.2025, 22:44 |
Sodom Mám takovej trabl.Po poslední aktualizaci na Android 15 telefonu Sony Xperia V se mi přestal automaticky připojovat BT k rádiu.Rádio je Pioneer DEH 85 BT.Rádio se snaží připojit,ale nepřipojí.Poté vlezu do BT telefonu,kliknu na připojit Pioneer a připojí se a hraje.Je to ovšem otrava to pokaždé delat ručně.Podpora Sony i Pioneer mi nepomohly.Věděl by někdo co s tím?
Dotaz č.2
Po této záležitosti mě napadlo,že nastal čas vyměnit za 2Din rádio.
Máte někdo zkušenosti s ráddii z Ali?
Např:
[ Link ]
Čau.
No na první otázku vlastně odpověď nemám. Mně přesně toto dělalo rádio Kenwood ve spojení s SG NOTE 20 Ultra. Zaboha se nepřipojilo automaticky, manuálně to šlo. Pak po další aktualizaci telefonu se to spravilo samo a bylo to. Ale čím to bylo, nebo co se podělalo, netuším.
Na tu druhou - podobné rádio jsem měl v SMaxu, ale s ním jsem jezdil všehovšudy 4 měsíce a pak ho prodal, takže krátce.
Rádio jako takové v pohodě, mělo to navigaci, zrcadlení, Wifi, Spotify a všechny ty moderní fíčury.
Občas to mělo dost pomalou odezvu na dotyk, ale to opravdu spíš vyjímečně, spíš, než procesor pochroustal všechny ty povely, co dostal :-)
Kvalitu zvuku se neodvážím hodnotit, protože v tom autě byla jen fabrická zástavba, ale co si budem - už jsem v autě třeba CD nepustil možná 8 let. Podle mě na takovéto Spotify žvýkání v pohodě.