Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Autorádia z Aliexpress

o Navštíveno 993x o
o 09.02.2025, 22:44 | Sodom
Mám takovej trabl.Po poslední aktualizaci na Android 15 telefonu Sony Xperia V se mi přestal automaticky připojovat BT k rádiu.Rádio je Pioneer DEH 85 BT.Rádio se snaží připojit,ale nepřipojí.Poté vlezu do BT telefonu,kliknu na připojit Pioneer a připojí se a hraje.Je to ovšem otrava to pokaždé delat ručně.Podpora Sony i Pioneer mi nepomohly.Věděl by někdo co s tím?
Dotaz č.2
Po této záležitosti mě napadlo,že nastal čas vyměnit za 2Din rádio.
Máte někdo zkušenosti s ráddii z Ali?
Např: [ Link ]

o 10.02.2025, 11:57 | Freerider
Čau.
No na první otázku vlastně odpověď nemám. Mně přesně toto dělalo rádio Kenwood ve spojení s SG NOTE 20 Ultra. Zaboha se nepřipojilo automaticky, manuálně to šlo. Pak po další aktualizaci telefonu se to spravilo samo a bylo to. Ale čím to bylo, nebo co se podělalo, netuším.

Na tu druhou - podobné rádio jsem měl v SMaxu, ale s ním jsem jezdil všehovšudy 4 měsíce a pak ho prodal, takže krátce.
Rádio jako takové v pohodě, mělo to navigaci, zrcadlení, Wifi, Spotify a všechny ty moderní fíčury.
Občas to mělo dost pomalou odezvu na dotyk, ale to opravdu spíš vyjímečně, spíš, než procesor pochroustal všechny ty povely, co dostal :-)
Kvalitu zvuku se neodvážím hodnotit, protože v tom autě byla jen fabrická zástavba, ale co si budem - už jsem v autě třeba CD nepustil možná 8 let. Podle mě na takovéto Spotify žvýkání v pohodě.
o 14.02.2025, 11:49 | Sodom | Upraveno: 2025-02-14 11:51:33
Freerider:Diky za reakci. Už jsem objednal tak jsem zvědav..
Mimochodem.. Byla další aktualizace a připojení se neopravilo.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.326 sekund.