Navštíveno 190x

Ahoj,
rád bych s zeptal,jestli je vůbec možné novou instalací docílit zvuku, který mají prémiová audio. Slyšel jsem Mark Levinson,Burmester,Harman Kardor...sám mám Bose..a přesně tenhle zvuk mám rád..když je auto "zaplněno" zvukem. Lze stejné kvality dosáhnout řekněme do každých dveří 2-pásmo v aktivu poháněný DSP typu Helix V a subwoofer?
Hlavně mi nepište, že má hrát jen předek...to je přesně to, co nesnáším:-)
Díky.
Ten "prémiový systém" není nic jiného, jen mraky repráků a k tomu DSP.
Najdi si třeba Differential Rear Fill.
No a pokud to bude ten setup co píšeš, tak to nikdy nebude lepší jak 3 way pouze vepředu se středobasama třeba v ozvučnicích.
Bude to jen hromada repráků mimo fázi, co budou hrát bůh ví co, bůh ví kam a budeš spoléhat na schopnosti ladiče to nějak poskládat. No a pak ten samý setup naladí bez těch zadků a ono to bude lepší.
Takže všechno jde, jen ne tak jak bys to chtěl v popisu.
Pokud tedy nemáš nízké očekávání, pak je to fuk
Chtěl jsem něco napsat, ale předem vím, že to nemá cenu. Tazatel chce poradit, ale v podstatě nechce...
Tazatel pouze říká, že má rád prostorový zvuk. Každý má rád přece něco jiného...pokud vám vyhovuje jen předek, tak je to v pořádku. Pokud má někdo rád zvuk všude, není to přece chyba, jen jiný vkus. Nebo snad chcete tvrdit, že ty nejvěhlasnější firmy s jejich top ozvučením v top autech to dělají všechno blbě? To snad neee.
Jen prostě chci zjistit, jestli v jiném autě můžu instalovat systém, který bude hrát jako Bose v mém současném.
A ano..slyšel jsem 3 way vpředu a možná je to dobrý na soutěž, ale nelíbí se mi to...tak mi to pořád nevnucujte, prosím. Nevím co je těžký pochopit, že chci ekvivalent současného Bose v novém autě bez prémiového audia...
Muzika se odjakživa nahrává ve dvou stopách = stereo. Kvadrofonie tady sice byla jako pokus, ale nikdy se neuchytila a tak nám zůstalo stereo, které je určené na poslech hudby.
Źádná automobilka nedělá dobré ozvučení, to bych tady jako příklad vůbec nedával.
Kiklope díky, zajímavý čtení.
Tunere, už tomu rozumím. Firmy jako Mark Levinson, Burmester, Harman Kardor, Bose se tě nezeptaly, takže utrácí zbytečně za týmy inženýrů a zvukařů....a všichni lidi, kteří utrácejí desítky tisíc euro za jejich systémy jsou taky úplně vadný, protože se tě nezeptali, co je jim vlastně líbí....protože když si ty myslíš, že nejlepší je přední 3 pásmo, tak se to přece musí líbit každýmu na světě, protože jen podle tebe je to tak správně...omlouvám se, že mi to nedošlo dřív